SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam haberlerini listeleyin, Balıkesir'deki yaşam haberlerini yakından takip edin.

Yaşam Haberleri

Hülya Avşar da ‘BALBUCKS’ı tercih etti 

Fenomenlerin ve ünlülerin lezzet durağı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALBUCKS’ın son konuğu Hülya Avşar oldu. Avşar, BALBUCKS’ta tercihini,espresso ve havuçlu kekten yana kullandı. 

Burhaniye Belediyesi Toplu Sözleşme İmzaladı

Burhaniye Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Burhaniye Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen imza törenine Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, DİSK Genel İş Sendikası Başkanı Remzi Çalışkan, DİSK Genel İş Balıkesir Şube Başkanı Hüseyin Ovalı, Şube Yöneticileri ve Temsilciler katıldı.

TEMAD Ek Hizmet Binası Açıldı 

Vali İsmail Ustaoğlu, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) tarafından gerçekleştirilen ‘TEMAD Ek Hizmet Binası’ açılış programına katıldı.

MHP Karesi İlçe’den Birlik ve Beraberlik Kahvaltısı

MHP Balıkesir Karesi İlçe Başkanlığı yönetimi bu sabah kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Mustafa Bilsem ve Yönetim Kurulu Üyeleri aileleriyle birlikte kahvaltıya katıldı. Kahvaltıyla birlik ve beraberlik duygularının geliştirilmesinin amaçlandığı belirtildi.

Burhaniye'de Öğrencilerin hayvan Sevgisi

Burhaniye Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ne dikkat çekmek için Alida Nedim Erarslan Hayvan Bakımevi ve Tedavi Merkezi’nde anaokulu, ilkokul ve lise öğrencilerini ağırladı

Yaşlılar Günü Etkinliğinde Eğlenceli Anlar Yaşandı 

Vali İsmail Ustaoğlu, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Balıkesir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte huzurevi sakinleri ile bir araya geldi. 

Burhaniye’de 4. Halk Meclisi Toplantısı Yapıldı

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, belediye projeleri, hizmetleri ve faaliyetlerinde "Ortak Akıl" sloganıyla hayata geçirdiği Burhaniye Halk Meclisi'nin dördüncüsü 27.09.2023 Çarşamba günü Reha Yurdakul Salonu'nda gerçekleşti.

Yavru Kedi 14 Metre Kuyudan Kurtarıldı

Manyas’ın Salur Mahallesinde yaklaşık 14 metre derinliğindeki kuyuya bir yavru kedi düştü. Kuyuya düşen yavru kedi kendilerine haber verilen Balıkesir İtfaiyesi Manyas Grup Amirliği ekipleri tarafından kurtarılarak sahibi Nizamettin Gökçe'ye teslim edildi.

İmece Usulü Mevlit ve Hatim Duası

Manisa ve Balıkesir’de gönüllü vatandaşların imece usulü başlattığı mevlit ve hatim programlarının 7’incisi Manisa Muradiye Camiinde gerçekleştirildi ve bin 435 kişi için 120 hatimin duası okundu.

Önce Yayalar Uygulaması için Denetim yapıldı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından; İçişleri Bakanlığının “Önce Yaya Uygulaması” talimatı gereğince toplumsal duyarlılığın artırılması ve yayaların karıştığı trafik kazalarının azaltılmasına yönelik olarak “Yaya Önceliği Özel Denetimi” gerçekleştirildi. Yapılan denetimler sonucunda 740 aracın kontrol edildiği bildirildi.

101 Yıllık Gurur Burhaniye'de Coşkuyla Kutlandı

8 Eylül Burhaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı ilçede düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlandı. Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Garnizon Komutanı Topçu Yüzbaşı Yusuf Kaya ve CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı’nın katıldığı çelenk bırakma töreni Kuva-yi Milliye anıtında gerçekleştirildi.

Vali Ustaoğlu Edremit'le Start Verdi

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Balıkesir’e atanan Vali İsmail Ustaoğlu ilk ziyaret ve incelemelerini Edremit İlçesindeki kapsamlı programıyla gerçekleştirdi. 

Kuvay-i Milliye Kahramanları Sındırgı’da Anıldı

Kuvay-i Milliye Kahramanları Sındırgı’da Anıldı Kuvay-i Milliye kahramanları olan İbrahim Ethem Akıncı ve Şehit Makbule Efe mezarları başında anıldı.

BESOB Başkanlar Toplantısı Erdek’te Yapıldı

Esnafın güncel sorunlarının görüşüldüğü Balıkesir Esnaf Odaları Birliği Başkanlar Kurulu toplantısı Erdek BESOB otelinde gerçekleştirildi. 

"Balkan Söyleşileri" Göçmenlerin Başkentinde Yapıldı

Balıkesir Balkan Göçmenleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen Balıkesirli Prof.Dr. Emin Çarıkçı'nın konuşmacı olarak katıldı "Balkan Söyleşileri" yapıldı.

Mehmet Ağar Vefat Etti

Ülkücü camianın tanınmış isimlerinden olan eski Edremit MHP İlçe Başkanı Mehmet Ağar hayatını kaybetti. 

Ticari Taksilerle Göçmen Kaçakçılığı Yapan 3 Kişi Yakalandı

2 ticari taksi ile bir ticari taksi görünümlü sivil aracı kullanarak yabancı uyruklu şahısları yasadışı yollarla yurtdışına çıkararak kazanç elde eden 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı

Başkan Deveciler Elleriyle Aşure Dağıttı

Burhaniye Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak Muharrem Ayı'nda düzenlediği aşure hayrı, bu yıl da vatandaşların yoğun katılımı ile birlikte Burhaniye Belediyesi Hizmet Binası önünde yapıldı.

Bigadiç’te bütün çocuklar Yüzme Öğrenecek

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ilçenin dört bir yanına inşa ettiği açık ve kapalı olimpik yüzme havuzları ile gençlere yüzme imkanı sunuyor. Bu kapsamda Bigadiç Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezi Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu hizmete sunularak, çocuklar ve gençler yüzmenin ve spor yapmanın keyfini yaşıyorlar.

Toplam 515 haber.