SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam haberlerini listeleyin, Balıkesir'deki yaşam haberlerini yakından takip edin.

Yaşam Haberleri

Kurtdereli Güreşleri 2-3 Eylül'de yapılacak

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu bünyesinde başlayacak Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nin birinci sezon tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’da katılarak, böyle bir ligin yağlı güreşleri daha çok kitleye ulaştıracağını söyledi.

Milletvekili Uygur Bigadiçlilerin yardımına koştu

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Bigadiç’te meydana gelen afetin ardından hemşehrilerinin yanına koşarak onları yalnız bırakmadı. Vekil Uygur, Bigadiç’te can ve mal kaybının meydana gelmediğini açıkladı.

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunun 2023 yılı 2'nci olağan toplantısı Vali Hasan Şıldak başkanlığında yapıldı.

Trafik Denetiminde Sürücülere Kurallar Hatırlatıldı 

Vali Hasan Şıldak Ramazan Bayramı öncesinde ve bayram süresince yoğunluk yaşanması beklenen ve önemli bir geçiş güzergahında yer alan Değirmenboğazı Yol Kontrol Noktasında yapılan trafik denetiminde sürücülere kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Haydi Çocuklar Uçurtma Şenliğine

Altıeylül Belediyesinin geleneksel "Uçurtma Şenliği" 23 Nisan Pazar günü 12.00 ile 16.00 saatleri arasında Diş Hastanesi karşısında bulunan yürüyüş parkurunda yapılacak...

Huzurevinde İftar Vakti 

Vali Hasan Şıldak, Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Birlik ve beraberliğin pekiştiği, hoşgörü ve paylaşımın arttığı Ramazan ayında her gün farklı kesimden Balıkesirlilerle bir araya gelen Şıldak, huzurevi sakinlerinin sofrasına konuk oldu.

TOBB, 1 Milyar Lira Destekle Konut Seferberliği Başlattı

Türk iş dünyası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Kahramanmaraş merkezli depremin yıktığı 11 şehirde kalıcı konutların bir an önce yapılabilmesi için bir konut kampanyası başlattı. Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula, Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Yarış  ve Balıkesir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetin ortak bir açıklama yaparak kampanyaya destek istediler

Ekrem Başaran: “Roman Kardeşlerimizin Desteği Çok Anlamlı…

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Bandırma’da Ramazan Yemek TIR’ında Bandırmalılara ikramda bulunduktan sonra Manyas Ramazan ayı ziyaret programını gerçekleştirdi.

Balıkesir’de Ramazan Bereketi Yaşanıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da Ramazan Ayı boyunca 20 ilçede vatandaşların yanında oluyor. Ekibiyle beraber Altıeylül ilçesini ziyaret eden Başkan Yücel Yılmaz, vatandaşlarla bir araya gelerek Ramazan aylarını kutladı.

Balıkesir Zeytinyağı “Monte İda” Japonya’da Altın Ödül Aldı

Monte İda, Organik Natürel Sızma Zeytinyağı ile Japonya Gıda Analistleri Derneği tarafından düzenlenen 61. Japan Food Selection'da Altın Ödül'e layık görülerek yarışmada ödül alan tek Türk Zeytinyağı markası oldu!

Güreşseverler Kararını Verdi “Sezonun En İyi Güreşi Burhaniye’de Yapıldı”

Burhaniye Belediyesi tarafından 18. Burhaniye Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Festivali kapsamında düzenlenen Geleneksel Deve Güreşlerindeki Number One -Taşçı Bey adlı develerin güreşi, DEGÜF tarafından “Türkiye’de Sezonun En İyi Güreşi” seçildi.

Balıkesir ittifakı İzmir’de iftarda buluştu

İzmir Balıkesirliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği İzmir’de yaşayan Balıkesirlileri İftarda buluşturdu.

Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran’dan Kadınlar Günü Mesajı

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, 8 Mart Dünya Kadın Günü’nde yaptığı açıklamada kadınlarımızın inancımızda ve toplumda önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Büyükşehir’in Balya Yatırımlarında Çalışmalar Sürüyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balya’da yapımına başladığı otobüs terminali ve itfaiye istasyonunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen tesisin eylül ayı sonunda hizmete başlaması bekleniyor.

Karesi Yeşilleniyor

Karesi Belediyesi kentteki yeşil alanların miktarını artırmak, Karesi’nin çehresini yeşille buluşturmak, şehir sakinlerinin kaliteli vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturmak için “Daha Yeşil Bir Karesi” anlayışıyla çalışmalarına devam ediyor.

İnancımızdan Yansımalar - İnsanlığın Kurtuluşu Berat Gecesi

İnancımızdan Yansımalar - İnsanlığın Kurtuluşu Berat Gecesi

Cam Seyir Terasının Yol Sorunu Bitiyor

Kazdağları’nın zenginliğini ve güzelliğini en iyi şekilde tanıtmak amacıyla Şahinderesi Kanyonu’na yapılan cam seyir terasının şimdi de yolu yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 kilometresi kilit parke döşenen 4 kilometrelik engebeli arazi yolu, tamamlandığında özel araç ve tur otobüsleri, bölgede turizm sirkülâsyonunu artıracak.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

SAHİP OLDUĞUMUZ ZENGİNLİKLERİN FARKINDA MIYIZ?

Balıkesir’de De Erken Emeklilik İçin Başvurular Başladı

Balıkesir’de De Erken Emeklilik İçin Başvurular Başladı.

Toplam 515 haber.