Kırsal Mahalleler Turnuvası'nda Yağcılar Şampiyon Oldu

Karizma Spor Tesislerinde kırsal mahalleler arasında düzenlenen futbol turnuvası dün akşam final maçıyla sona erdi.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO

Karizma Spor Tesislerinde kırsal mahalleler arasında düzenlenen futbol turnuvası dün akşam final maçıyla sona erdi.
Karesi ilçesinde bulunan 18 Köy takımının katıldığı turnuva finali büyük bir ilgi ve son derece heyecanlı bir futbolun sergilendiği karşılaşmayla neticelendi.

Turnuvanın üçüncülük maçında Tatlıpınar, Boğazköy’ü 5-1 yenerek üçüncü oldu.

Turnuvanın namağlup takımı Yağcılar’la, yine iddialı takımlardan Karabeyler final maçında nefeslerin tutulduğu bir futbol oynadılar. 
Maçta Yağcılar öne geçmesine rağmen ardından gelen gollere engel olamayınca, maçın normal süresi 2-2 bitti. 

Penaltı atışlarında heyecan doruk yaptı. Karşılıklı kaçırılan penaltı atışlarında neticeyi Yağcılar takımının kalecisi belirledi. Kurtardığı penaltıyla öne geçen Yağcılar turnuvanın şampiyonu oldu. 

Büyük bir heyecanın yaşandığı maçları Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yasin Sagay, Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti sözcüsü Mehmet Birol Şahin, Karesi İlçesi Gençlik ve Spor Müdürü Adem Özalp, Balıkesir Büyükşehirspor Kulüp Başkanı İrfan Sarıgül, Karizma Spor tesisleri sahibi Zekeriya Karakoç, Balıkesir Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Karaca ve yüzlerce seyirci izledi.
Maçın ardından kupa töreni yapıldı. 

Turnuvada en genç futbolcu Bakacak’tan Giray Köse, en centilmen takım Deliktaş, gelecek vaat eden futbolcu Boğazköy’den Mustafa Durmaz, en tecrübeli oyuncu Ovacık’tan Burhan Erel ve gol kralı Boğazköy’den Canberk Aşkan oldu ve kendilerine  plaket  verildi.
Turnuvada dördüncü olan Boğvzköy, Üçüncü olan Tatlıpınar ve ikinci olan Karabeylere plaket ve kupaları takdim edildi.
Gecenin şampiyonu Yağcılar’a plaket ve kupasını Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yasin Sagay tarafından büyük bir tezahürat eşliğinde verildi. 

Yasin Sagay yaptığı konuşmada bütün takımları kutlayarak, şampiyon takım Yağcılar Mahallesine Halı Saha sözü verdi.

Turnuva şampiyonu olan Yağcılar Mahallesi takımı taraftarlarıyla bütünleşerek dakikalarca coşku içinde kutladı.

Gecenin sonunda Şampiyon Yağcılarlılar mutluluklarını ve duygularını Balıkesir Haber TV kamera ve mikrofonlarına şöyle aktardılar…
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN