Köseler Mahallesi'nde Bin 500 Kişilik İftar Verildi

Ramazan ayının yarısını geçtiğimiz bu günlerde kırsal mahallelerde sokak arası iftarlara devam ediliyor. Önceki akşam Altıeylül İlçesi Köseler Mahallesi'nde de bin 500 kişilik bir iftar verildi.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO

Ramazan ayının yarısını geçtiğimiz bu günlerde kırsal mahallelerde sokak arası iftarlara devam ediliyor. Önceki akşam Altıeylül İlçesi Köseler Mahallesi’nde de bin 500 kişilik bir iftar verildi.

Mahalle içinde sokakta, tamamen köylülerin kendi imkânlarıyla organize edilen iftara ilgi de çok büyük oldu. 

Ezan okunmadan önce gelen misafirlerini karşılayan Muhtar Faruk Özbayram Balıkesir Haber TV’ye iftarla ilgili olarak duygularını şöyle dile getirdi:

Yaklaşık olarak bin 500 kişinin katıldığı iftara Milletvekilleri Mutlu Aydemir ve Mustafa Canbey,  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Ak Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ömer Munis, CHP Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yasin Sagay, Başkan yardımcıları, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Taner Korkmaz, partilerin il ve ilçe yöneticileri, Köseler halkı ve misafirleri katıldı.

Ak Parti Balıkesir milletvekili Mutlu Aydemir bu iftar organizasyonunu Balıkesir Haber TV’ye şöyle değerlendirdi: 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN