Milletvekili Uygur'un İlçe Ziyaretleri Devam Ediyor

AK Parti MKYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur İlçe ziyaretlerine ve yoğun mesaisine devam ediyor.

PAYLAŞ

İlk olarak Susurluk İlçesine giden Milletvekili Uygur, Susurluk Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına yeniden Aydın Sait’e, Susurluk Şoförler Odası Başkanlığına yeniden seçilen Abdullah Özen 'e ve Susurluk Şeker Fabrikası Müdürlüğü görevine yeni başlayan Kürşad Erdoğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
Ziyaretleri sırasında Milletvekili Uygur’a AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan, Kadın Kolları Başkanı Fatma Filiz, Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Akkuş, AK Parti Susurluk İlçe Koordinatörü Fatih Güngör, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aydemir ve ilçe teşkilatı eşlik etti.  

Haber
HEDEF 2023 EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ
AK Parti Susurluk İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı, Kadın Kolları BAŞKANI, Gençlik Kolları Başkanı Belediye Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, Önceki Dönem İlçe Başkanları, Mahalle Başkanları ve Muhtarların katılımıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. 
Milletvekili Uygur toplantı ile ilgili olarak “Dava arkadaşlarımızla bir araya gelerek 2023 hedefimiz adına yapacağımız çalışmaları istişare ettik. Hedeflerimiz yolunda birlikteliğimiz daim, hedefimize emin adımlarla yürüyoruz.  Allah yardımcımız olsun” dedi.

HaberSAVAŞTEPE İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ
Ziyaretlerine Savaştepe İlçesinde devam eden Milletvekili Uygur, AK Parti Savaştepe İlçe Başkanlığını ziyaret edip orda da teşkilatla bir araya geldi. Teşkilat mensuplarının istek ve taleplerini dinledi, teşkilat çalışmaları ile ilgili istişarede bulundu.

HaberTARIM VE HAYVAN YETİŞTİRİCİLİĞİ LİSESİNİ ZİYARET ETTİ
Savaştepe Tıbbiyeli Hikmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Milletvekili Uygur; Okul Müdürümüz Ümit Çelik'ten yapılan çalışmalardaki son durum hakkında bilgi aldı. 
Savaştepe Tıbbiyeli Hikmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde
Tarım Hazırlık Sınıfının kontenjanı 30 ve şu an 28 öğrenci eğitime devam ediyor. 
Hayvancılık faaliyetleri için yaklaşık 60 dönüm arazinin ıslah çalışmaları Büyükşehir Belediyesi ve Savaştepe Belediyesi işbirliğiyle tamamlandı. Belli alanlarda düzenleme çalışmaları da devam ediyor.
Islah çalışması biten arazinin 10 dönümüne tohumu Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanan Karakılçık (Ata tohumu) buğdayı ekildi.
2022 Yılı içerisinde okul arazisine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Rulo Çim Üretim Tesisi kurulacak. 
Savaştepe Tarım Müdürlüğü ve Savaştepe Belediyesinin birlikte hazırladıkları engelli bireylere yönelik "Engelsiz Sera Sistemleri” Projesinin çalışmaları Güney Marmara Kalkınma Ajansıyla devam ediyor. 
Buğday ekimi için Savaştepe ilçemiz ve çevresindeki Hazine arazilerinde hazırlık çalışması yapılıyor ve 250 Dönüm araziye buğday edilmesi planlanıyor.
Okulun âtıl durumda kalan eski binasında mantar üretimi için hazırlıklara başlandı.
Oluşturulan Tarım alanlarının güneş enerjili otomatik sulama sistemiyle sulanmasıyla ilgili proje 2022 Yılı içinde gerçekleşecek.
Okulumuza 2. Faz Ekmek Fırını Kurulması planlanıyor.
Ziyareti ile ilgili Milletvekili Uygur; “Girişimlerimiz neticesinde Tarım ve Hayvan Yetiştiriciliği Lisesi ve AR-GE Merkezi olarak kurulan ve proje okul kapsamına alınan okulumuzu Tarım ve Hayvancılık Şehri Balıkesir’imize kazandırmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Okulumuzda yapılan çalışmalar çok başarılı. Planlanan çalışmaları da gerçekleştirmek noktasında elimizden gelen desteği göstererek ve bölgemize büyük bir katma değer sağlayacağız. “dedi.

HaberSARIBEYLER VE SAVAŞTEPE BALMEK’İ ZİYARET ETTİ
Savaştepe Sarıbeyler Mahallesindeki ve Savaştepe Merkezdeki BALMEK Kurslarını ziyaret eden Milletvekili Uygur, Kursiyerlerle sohbet edip yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 
“BALMEK Kurslarımız Kadınlarımıza hem güzel vakit geçiriyor hem yeni şeyler öğreniyor hem de ev ekonomisine katkıda bulunuyorlar. Ortaya çıkarttıkları birbirinden güzel ürünlere hayran kaldım” diyen Milletvekili Uygur kadınlarla sohbet etti. 

HaberMAHALLE KAHVESİNDE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ
Sarıbeyler Mahalle Kahvesinde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Milletvekili Uygur vatandaşın taleplerini ve beklentilerini dinledi. “Bizler her zaman sahadayız.  Mahalle mahalle geziyoruz, her gittiğimiz yerde de hemşehrilerimiz bizleri sımsıcak bir güler yüzle karşılayıp bağrına basıyor. Onların bu sıcaklığı 2023 hedeflerimize yürürken bize büyük bir azim ve güç veriyor. “ dedi

HaberSavaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek’ i ziyaret eden Milletvekili Uygur Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. 
 Muay Thai Türkiye Şampiyonu olan ve 13 Şubat’ta düzenlenecek olan Muay Thai Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi temsil edecek olan Savaştepe Belediye Spor Kulübü Sporcularımız Sümeyra Ömrüm Ertekin, Polat Erdil ve Antrenör Hasan Buğra Kösus'a da başarılar diledi.
Ziyaretlerinde Milletvekili Uygur’a AK Parti Savaştepe İlçe Başkanı Muhittin Şengül, Kadın Kolları Başkanı Nihal Özkan, Gençlik Kolları Başkanı Nuri Çetinkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

Milletvekili Uygur Programını Altıeylül Ovabayındır Mahallesinde düzenlenen hayra katılarak geç saatte tamamladı. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN