Sıtkı Şeremetli - Köşe Yazısı

BİZ TÜRK OĞLU TÜRKÜZ… BİZ,'DİNİNİ BİLMEYEN HİÇ' 'ASLINI İNKÂR EDEN SOYSUZDUR'DERİZ… GEREKİRSE ANADOLU'YU YENİDEN FETHEDERİZ...

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO

Bizlere Orta Asya'nın bozkırlarından, Anadolu'nun topraklarına yürü dediler adımız Yörük oldu. Türedik Türkmen olduk. Türk olduk. Anadolu'yu yurt edindik. Her bir boydan, her bir aşiretten, her bir ovadan ne kıymetlerimiz, ne değerlerimiz çıktı. Hem dünya toplumuna, hem de kendi toplumuna çok değerli nesiller yetiştirdik."

BİZ TÜRK MİLLETİ'YİZ
"Biz Türk Milletiyiz. Dünya var oldukça yaşayacağız Allah'ın izniyle. Bugün yanılanlar, bugün tarihi yanlış okuyanlar, gerçekleri görmek istemeyenler, her şeyi görecekler. Biz Bitlis'te beş minareyi oynarız, Elazığ'da çayda çırayı, Erzurum'da bar tutarız, Karadeniz'de horon teperiz. Bursa'da kılıç kalkan oynarız"

ANADOLU'NUN YENİDEN FETHİ GEREKİRSE…
"Bugün bilsinler ki; Anadolu'yu yeniden fethetmemiz gerekirse kır atımızın kuyruğunu gene Malazgirt'te bağlarız, Alpaslan oluruz. Oradan çıkarız Bursa önlerine geliriz Osman Gazi oluruz. Eğer çağ açıp kapatmak gerekirse İstanbul surlarının önüne geliriz Fatih Sultan Mehmet oluruz. Eğer bizi denemek sınamak isterlerse Antep'te Şahin Bey oluruz, memleketimiz yumruklarımız kadar büyük deriz. Yeniden Milli Mücadeleye başlarız. Maraş'ta Sütçü İmam oluruz. İşgal altındaki bir ülkede cuma namazı kılınmaz der bayrağımızı göklere çekeriz. Erzurum'da Kara Fatma oluruz. Nene Hatun oluruz. Eğer bizi bilmek isterlerse Samsun'a yeniden çıkarız, Mustafa Kemal oluruz."
Biz Türk Milleti'yiz, Türk oğlu Türküz. Bilmek isteyene Yunusuz. Bilmek isteyene Yavuz oluruz. Biz Türk Milletiyiz. Değerlerimizle Milliyetçiyiz." Bizi tanımayanlar, "Biz, Dinini bilmeyen hiç", "aslını inkâr eden soysuzdur'' deriz. Türklüğü, Türk Milletini ayaklar altına aldırmayız"

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN