Vali Şıldak, Ermişler Cumhuriyet Anadolu Lisesi'ni Ziyaret Etti

Vali Hasan Şıldak eğitimde yürütülen projelerin, alanda oluşturduğu enerjiyi bizzat yerinde görmek için okul ziyaretlerine devam ediyor. Bu amaçla Vali Şıldak Ermişler Ailesi tarafından Balıkesir'e kazandırılan Ermişler Cumhuriyet Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO

Vali Hasan Şıldak eğitimde yürütülen projelerin, alanda oluşturduğu enerjiyi bizzat yerinde görmek için okul ziyaretlerine devam ediyor.

Bu amaçla Vali Şıldak Ermişler Ailesi tarafından Balıkesir’e kazandırılan Ermişler Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. 

Hayırsever aileden Emin Ermişler, Fahri Ermişler ve Cüneyt Ermişlerin de bulunduğu ziyarette öğrencilerle sınıflarında bir araya gelen Şıldak, gençlere hedefler belirlemeleri tavsiyesinde bulundu. 

Belirleyecekleri hedeflerin onlara güç kazandıracağını ve başarıya ulaşmalarını sağlayacağını belirten Şıldak ailelerinin onlardan başarılı olmalarını beklediklerini dile getirdi. 

Okuldaki Tasarım Beceri Atölyesini de gezen Vali Şıldak, burada öğrenciler tarafından yapılan robot şeklindeki iş makinaları hakkında bilgi aldı. 
Ayrıca atölyede öğrenciler tarafından yakın zaman içerisinde daha çeşitli robotlar ve minyatür helikopter yapılacağı bilgisi verildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN