Ak Parti Balıkesir, Ramazan Programı Manyas ile Devam Etti

Ak Parti Balıkesir İl Teşkilatı,'30 gün Ramazan'ı 100 gün gibi yaşayacağız' temalı İlçe programının on yedinci gününde Manyas'taydı…

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO

Ak Parti Balıkesir İl Teşkilatı,“30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” temalı İlçe programının on yedinci gününde Manyas’taydı…

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı, “30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” temalı İlçe ziyaretleri programlarına Manyas ile devam etti. Ak Parti İl Başkanvekili Vahdettin Çiftçi ve İl Yönetimi, Ak Parti İlçe Başkanı Yıldız Barçın, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimleri, İlçe Teşkilatı Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik kollarının dahil olduğu Ramazan ayı programının on yedinci gününde Manyas’ta sevgiyle karşılandı.

AK PARTİ’NİN MANYAS PROGRAMI RESMİ ZİYARETLERLE BAŞLADI
Manyas Ramazan ayı programı: Ak Parti İl Teşkilatının Manyas İlçe Başkanlığını ziyaretiyle başladı. Ak Parti İl Teşkilatı çiçeklerle ve coşkulu bir şekilde karşılandı. İlçe Teşkilatında program ile ilgili kısa bir toplantı gerçekleştirildi. Ardından Ak Parti İl Teşkilatı, Cumhur İttifakı ortağı MHP Manyas İlçe Teşkilatını ziyaret etti. MHP İlçe Başkanımız Nazmi Taşkın ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Manyas hakkında değerlendirmelerde  bulunuldu. Devamında Manyas İlçe Müftüsü Abdullah Bostan ziyaret edildi. Müftülük ziyaretinin ardından Manyas İlçe Kaymakamı Koray Çelik’i ziyaret eden Ak Parti İl Teşkilatı, İlçe hakkında görüş alışverişinde bulundu.  

AK PARTİ, MANYAS’TA SORFRALARA KONUK OLDU…
Ak Parti İl Yönetimi Manyas’ta Büyükşehir Belediyesinin Ramazan nedeniyle her ilçe de hazır ettiği sıcak yemek TIR'ında yemek ikramında bulundu. Ak Parti Manyas’ta gönüllere dokunmaya, milletle birlikte olmaya devam etti.  Manyas’ta hane ziyaretlerinin ardından Ak Parti İl Teşkilatı evde iftar programı çerçevesinde evlere misafir oldu. Ramazan’ın huzuru evlerde doyasıya sohbet ederek, çay içerek yaşandı. Teravih namazını Kızıksa mahallesi’nde vatandaşlar birlikte kılan Ak Parti İl Teşkilatı ardından kahvehaneleri ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle sohbet ederek, hemhal olan Teşkilat Mensupları, talepler konusunda bilgilendirme yaptı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN