SON DAKİKA

Spor

Spor Haberleri

1966 Edremitspor Namağlup Şampiyon! Hedef BAL LİGİ

Play-off mücadelesi öncesi ligin son maçında Altınovaspor ile 1966 Edremitspor karşı karşıya geldi.

Başkan Yılmaz "Ayrım yapmadan tüm sporculara destek olduk" 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Amatörün geleceği, Büyükşehir’in desteği” temalı programda; amatör spor kulüp yöneticileri, sporcular, antrenörler ve hakemler ile bir araya geldi. Ahde vefa ödüllerini takdim edildiği programda, Balıkesir’de spora yapılan yatırımlara gıptayla bakıldığı ve Avrupa’da Balıkesir’in adının sıkça anılmaya başlandığı vurgulandı. 

Geleceğin Şampiyonları Keşfediliyor

Millî Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan İşbirliği Protokolüne dayanılarak hayata geçirilen Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programın 2023-2024 Eğitim-Öğretim dönemi, Genel Tarama ve Test Ölçümleri ilçelerimizde başladı.

Balikesir 'Avlu Triatlon 2023' Avrupa'nın En İyisi Seçildi

Bir kanalda ve bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen ve Avrupa’nın göz bebeği durumunda olan Triatlon Balıkesir, Avrupa Şampiyonasının ev sahipliğinde gösterdiği özverili ve Balıkesir’e yakışan bir organizasyon ile Triatlonda 2023 Yılının En İyi Organizasyon Ödülüne layık görüldü

OĞUZ SAVAŞ YILLAR SONRA İLK TAKIMINA KARŞI OYNAYACAK

Aslen Balıkesirli olan, Türkiye’nin önemli Milli Basketbolcularından Oğuz Savaş yıllar sonra lisanslı olarak ilk oynadığı takım, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a karşı Kocaeli Çayırova Belediyesi formasıyla Kurtdereli Spor Salonunda mücadele edecek…  

BBB Sporcusu Yasemin Adar, 7. kez Avrupa Şampiyonu

Romanya’nın Bükreş kentinde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda kadınlar 76 kiloda Büyükşehir Belediyespor Kulübü Sporcusu Yasemin Adar Yiğit, finalde Ukraynalı Anastasiia Shustova’yı 12-1 teknik üstünlükle mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu. Yiğit, böylece 7. kez Avrupa şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Balıkesirspor'dan Açıklama: ”Yücel Yılmaz’ın Hakkının Yenmemesi Lazım”

Balıkesirspor Başkanı Nedim Ömer yaptığı yazılı açıklamada son günlerdeki gelişmelerle ilgili yönetimin düşüncelerini aktardı. Başkan Ömer: “Yücel Yılmaz Başkanın hakkının yenilmemesi gerektiğini hatırlatmak isterim ” dedi.

Başkan Yılmaz, gençlerin turnuva heyecanına ortak oldu

Vizyoner belediyecilik anlayışıyla gençlerin ilgi ve ihtiyaç duyduğu alanları Balıkesir’e kazandıran Genç Başkan Yücel Yılmaz, DGM’de gerçekleştirilen FIFA 2024 ve VALORANT Turnuvalarında gençlerin heyecanına ortak oldu. Esporun kalbinin attığı turnuvada gençler kendileriyle ilgilenen ve ziyaret eden Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

AHP Kompleksi birçok şehrin hayali

81 ile örnek olacak şekilde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek faaliyete alınan Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi’ni görenler hayran kalıyor. Birçok gencin, sporcunun ve şehrin hayalini kurduğu dev kompleksi; turnuvalara ve resmi maçlara gelen sporcusundan antrenörüne, velisinden taraftarına kadar 7’den 70’e herkes parmakla gösteriyor.

Yağlı Güreş Türk Kültürünün Taşıyıcı Kültür Şölenidir” 

Yağlı Güreş Birliği Meclis Toplantısı Balıkesir’de Yapıldı. Başkanlığını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın yaptığı Yağlı Güreş Birliği Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı üye Belediyelerin Belediye Başkanları ve Meclis üyelerinin katılımı ile OnHan Termal Otel’de yapıldı.

   İnebey Andolu Lisesi Balıkesir İkincisi

2023 2023 Eğitim öğretim sezonu liseler arası genç erkekler Basketbol (A) kategorisi Balıkesir İl birinciliği müsabakaları Merkez Körfez ve Marmara olmak üzere üç grupta yapıldı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur Kuraları Çekildi

TFF 2. ve 3. Liglerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can tarafından gerçekleştirilen kura çekimine, TFF Lig Yönetimi Direktörü Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın eşlik etti.

Vali Ustaoğlu Balıkesirspor’u Ziyaret Etti

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu Balıkesirspor'u tesislerde ziyaret etti.

Gençliğin Gücüne Güç Katacak Tesisler Balıkesir ‘de Hayata Geçiriliyor

 Balıkesir İl Müdürlüğü kapsamında yapımı devam eden önemli projeler; Edremit, Bandırma, Burhaniye ve Merkez ilçelerimizde hayata geçirilmeye hazırlanıyor. Balıkesir halkının barınma, sağlık, spor, sosyal ve kültürel alanlarda ki çeşitli gereksinimleri karşılama imkanı sağlamak amacıyla Spor Kompleksi, Gençlik Merkezi, Yüzme Havuzu ve Yurtlarımızın inşası devam etmektedir.

“Hem Sporda Hem Okulda Başarı…”

Türkiye geneli 61 branşta gerçekleştirilen Okul Spor Faaliyetleri, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile geçtiğimiz yıl 41 branşta 224 mahalli 10 ulusal müsabaka gerçekleştirildi ve 67 bin öğrenci bu faaliyetlere katılım sağlandı. 

Kazdağları’nda 7. İda Ultra Maraton yapıldı

Edremit Belediyesi ev sahipliğinde Kazdağları’nda bu yıl yedincisi düzenlenen Kar Spor İda Ultra Maratonu’nda 30 ülkeden 1700 sporcu mücadele etti. Dereceye giren sporculara madalyaları Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan tarafından verildi.

Edro, farklı kazandı, liderliğini sürdürdü

Balıkesir Süper Amatör Lig Körfez Grubu’nda mücadele eden 1966 Edremitspor, deplasmanda Küçükköyspor’u farklı mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Mahalle Ligi Turnuvası son başvuru tarihi 1 Aralık'a Uzatıldı

Sezon öncesinde Mahalle Ligi Turnuvası tanıtım ve bilgilendirme toplantısı Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. İlçe temsilcilerinin ve organizasyon komitesinin ortak kararı ile yoğun talep üzerine turnuvaya son başvuru 1 Aralık’a dek uzatıldı.

Gönen’de Motokros Heyecanı

Türkiye Motokros Şampiyonası’nda 2023 sezonunun 4. Ayak ANLAS yarışı Balıkesir'in Gönen ilçesinde düzenlendi. Hız, denge ve adrenalinin ön plana çıktığı Türkiye Motokros Şampiyonası ANLAS Yarışı Gönen’de 4-5 Kasım tarihlerinde gerçekleştirildi.

Toplam 226 haber.