Altıeylül'de sosyal alanlar düzenleniyor

Sağlıklı bireyler, sağlıklı toplum için Altıeylül Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parkların bakımını, temizliğini ve oyun gruplarının yanı sıra spor alanlarında bulunan fitness aletlerinin bakımlarını, yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

PAYLAŞ

- Kırsal ve Merkez Mahallelerde oyun gruplarının bakımı yapılıyor

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte vatandaşların daha güzel bir ortamda sosyal aktivitelerini gerçekleştirebilmesi için Altıeylül Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını hızlandırdı. Altıeylül Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde bozulmuş, kırılmış çocuk oyun gruplarının yanı sıra vatandaşların sağlıklı ortamda spor yapmalarını sağlamak için fitness aletlerinin bakımlarını ve tamiratlarını gerçekleştiriyor. Ekipler; yıpranmış ve kullanılmayacak durumda olan çocuk oyun gruplarını ve fitness aletlerini de yenileriyle değiştiriyor. 

- Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor
Merkezde ve kırsalda ot biçme ve yeşillendirme çalışmalarını planlamalar doğrultusunda Altıeylül ilçesinin en ücra köşesinden merkez noktalarına kadar devam eden Altıeylül Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri vatandaşların daha rahat bir ortamda sosyal faaliyet yapabilmeleri için çalışıyor. 

İlçeye nefes aldıracak çevre düzenlemesi için günlük ve aylık yapılan planlamalar doğrultusunda Altıeylül'de sağlıklı toplum, sağlıklı bireyler ve temiz, kullanışlı, sağlıklı bir çevre oluşturmak için Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN