Altıeylül'den Çifte Protokol

Altıeylül Belediyesi gençlere yapmış olduğu yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi'nde çifte protokol imzaladı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO

Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile imzalanan protokolde 2022 yılında Amatör Spor Haftası etkinliği kapsamında ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine 7 Bin TL nakdi yardımda bulunmak üzere protokol imzalayarak spora ve Ballıkesir’deki amatör kulüplere destek verdi.
getiren Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Mengüç yapılan yardımdan dolayı memnuniyetin dile getirdi.
Altıeylül Belediyesi, Altıeylül Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan diğer protokole göre Altıeylül İlçe sınırlarındaki ilkokul ve ortaokul düzeyinde öğrenim gören öğrenciler içerisinde yeteneklerine uygun destek eğitimi almaları sağlanarak, yeteneklerinin ve özgüvenlerinin geliştirilmesi için ücretsiz programlar aracılığıyla eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlanması amaçlanıyor. 
Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Altıeylül Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Altıeylül Belediyesi arasında imzalanan protokollerin ardından konuşan Başkan Avcı şu açıklamalarda bulundu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN