İlçe Ziyaretlerine Hız Veren Tunç Balya'daydı

MHP İl Başkanı Niyazi Tunç dur durak bilmiyor, Tunç Balya'daydı. Başkan Tunç ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Hem teşkilat ile buluşan hem de gittiği ilçede sivil toplum kuruluşları ve halkla buluşan Başkan Tunç sahada yer almaya devam ediyor.



Partisinin başarısı için Balıkesir'de özveri ve mücadele ile çalışan Tunç, yaptığı çalışmalarla teşkilat üyelerinden de tam not alıyor. Tunç'un başarılı performansı, sık sık halkla bir araya gelmesi, ilçe ziyaretlerine ara vermeden devam etmesi dikkatlerden kaçmıyor.
Başkan Niyazi Tunç Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Balya ilçesindeydi. Tunç Balya'da ayak basmadık yer bırakmadı temaslarda bulundu. Başkan Tunç ilk olarak Balya Ziraat Odası Başkanı Mustafa Fındık'ı ziyaret etti, sektör ile ilgili bilgiler aldı, ardından Balya Esnaf ve Kefaret Oda Başkanı Nait Kocataş ile bir araya geldi. Başkan Tunç ziyaretlerin devamında Balya Orman İşletme Şefi Volkan Kalaman ve Balya İlçe Emniyet Amiri Şenol Acun, Balya İlçe Tarım Müdürü İbrahim Göçer ve Balya Süt Üreticileri Birliği Başkanı Cem Mutlu'yu ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular. Tunç Balya Kaymakamı İrem Ayşegül Çetin'i ziyaretinin ardından Balya Avcılar Kulübünü ziyaret ederek Balyalı vatandaşlarla sohbet etti.
MHP İl Başkanı Niyazi Tunç yaptığı açıklamada “Göreve geldiğimiz günden itibaren hep sahada olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi'nin başarısı için ter dökmeye devam ediyoruz. Halkımız ile bir arada olmak bizleri mutlu ediyor, ilçe ziyaretleri kapsamında teşkilatımız ile de buluşup çalışmaları değerlendiriyoruz. Bir yandan MHP Milletvekilimiz ve MKYK Üyemiz Ekrem Gökay Yüksel, diğer yandan il başkanlığı olarak bizler ilçe başkanlarımız ve teşkilatımız ile çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR