O ARTIK PROFESÖR…

Başarılı Kardiyolog Eyüp Avcı Doçentliğini Tamamladı ve profesör oldu...



Hekimliği ve kişiliğiyle hastalarının gönüllerine giren, Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin değerli Kardiyoloji uzmanı, Doç. Dr. Eyüp Avcı bugünden itibaren Profesörlük unvanını aldı. Bu konuda ilk paylaşımı yapan gazeteci Hasan Ovalı kendisini tebrik ederek kutladı. Balıkesir Haber TV'nin de yetkililerle görüşerek aldığı bilgiler doğrultusunda Eyüp Avcı artık, kendisini çok seven Balıkesirlilere hak ettiği profesörlük unvanıyla hizmet verecek.
Komşu il Çanakkale'nin Yenice İlçesi, Kalkım nahiyesine bağlı olan Karaaydın Köyünden olan Eyüp Avcı Liseyi de Edremit'te bitirdi. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra ihtisasısını da Yeşilyurt Hastanesinde yaparak Kardiyoloji Uzmanı olarak Balıkesir Devlet Hastanesinde 7 yıl görev yaptı.
Ardından Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde 8 yıldır Akademik Kariyerini devam ettiren Eyüp Avcı bugün itibarıyla da profesör oldu.
İlimizde kardiyolog olarak başarılı bir performans gösteren Eyüp Avcı Balıkesir'in kendisi için ayrı bir yeri olduğunu ve kendisinin de Balıkesirlilere hizmet vermenin memnuniyeti içerisinde olduğunu her platformda tekrarlıyor.
Biz de bir süre önce canlı yayınımıza katılarak hem bizim hem de Balıkesirlilerin sorularını cevaplayan Prof. Dr. Eyüp Avcı'ya bu yeni gelişmeyle ilgili, Balıkesir Haber TV olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR