BALDEF ve Balıkesirliler Birliği İftarda Buluştu

Balıkesirliler Dernekleri Federasyonu ve Balıkesirliler Birliği Balıkesir Altıeylül Öğretmen evinde hazırladığı iftar programına dernek başkanları, siyasiler ve Protokol da katıldı. 

PAYLAŞ


Balıkesirliler Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Çalışkan başta olmak üzere diğer İllerin Başkanları ve Altıeylül belediye başkanı Hasan Avcı, CHP İl Başkanı Serkan Sarı, İyi Parti İ Başkanı Özlem Ural, CHP Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli katıldı. Öğretmen Evinde Jandarmanın iftarında bulunan Vali Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Mustafa Çek, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Tarık Hekimoğlu, Balıkesirlileri tek çatı altında toplayan Balıkesirliler Derneği'nin düzenlediği iftar programına yemek sonrası katıldı ve onlarla bir süre sohbet etti.
Vali Şıldak, derneğin çalışmalarının Balıkesirli vatandaşlar arasındaki bağı güçlendirdiğini söyledi. Tarım, hayvancılık, turizm, doğal zenginlikler gibi bir çok alanda hatrı sayılır varlığa sahip Balıkesir'de görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Şıldak, birlik ve beraberliğin Ramazan Ayı ile perçinlendiğini sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN