Balıkesir Büyükşehir'in Plajlarına Tatilcilerden Tam Not

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Mavi Bayraklı plajlar düzenli olarak temizlenmesi ve cankurtaran hizmetiyle tatitlcilerden tam not aldı. Ekipleri özverili çalışmalarından dolayı kutlayan tatilciler, bu hizmeti sağlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın'a teşekkür etti.

PAYLAŞ

9 gün süren Kurban Bayramı tatili için Balıkesir’in tertemiz Mavi Bayraklı plajlarını tercih eden turistler, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı hizmet veren plajların temizliği ve cankurtaran hizmetlerine tam not verdi. Bayram tatili boyunca Balıkesirlilerin ve şehre gelen turistlerin; konforlu, huzurlu, güvenli ve keyifli bir tatil geçirmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bu yıl Başkan Ahmet Akın’ın talimatıyla kule ve cankurtaran sayısını artırarak 34 kulesinde, 98 cankurtaranıyla vatandaşların boğulma riskine karşı plajlarda görev başındaydı.


TURİSTLER MEMNUN KALDI
Balıkesir sahillerini çok beğenen turistler; temizlik ve cankurtaran ekiplerini özverili çalışmalarından dolayı kutlayarak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’a teşekkürlerini iletti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN