Balıkesirliler Bayramlaştı

Ramazan Bayramı dolayısıyla tarihi Zağnos Paşa Camii doldu taştı. Vatandaşların da yoğun katılım gösterdiği bayramlaşma, bayram namazı sonrasında Vali Hasan Şıldak ve protokolün de katılımıyla gerçekleştirildi.

PAYLAŞ


Bayramlaşmaya Vali Şıldak'ın yanı sıra Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Mustafa Canbey, Yavuz Subaşı, İsmail Ok ve Fikret Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Vali Yardımcısı Şükrü Kara, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, siyasi partilerin, kamu kurumlarının ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Vali Hasan Şıldak bayramlaşmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada vatandaşların huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. Vali Şıldak, "Zağnos Paşa Camimizde vatandaşlarımızla, milletvekillerimizle, kamu kurumlarımızın yöneticileriyle birlikte bayram namazını kıldık. Vatandaşlarımıza huzur içinde, sağlık içinde güzel bir bayram diliyoruz. Balıkesir huzur ve güven şehri. Tüm vatandaşlarımız bu bayramda da bu huzuru yaşayacaklar. Trafik kurallarına da hassasiyetle dikkat etmeliyiz. Bayramda seyir halinde olacak bütün vatandaşlarımıza özellikle emniyet kemeri takmalarını, cep telefonu kullanılmamaları konusunda uyarılarımızı yineliyorum." şeklinde konuştu. 

VALİ ŞILDAK'TAN ÖZEL BAYRAM ZİYARETLERİ

Vali Hasan Şıldak Ramazan Bayramı dolayısıyla bir dizi ziyarette de bulundu.
Ramazan Bayramının birinci gününde Vali Şıldak gün boyu, bayramın manevi ruhuna anlam katan ziyaretler gerçekleştirdi. 
Programına 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaretle başlayan Şıldak, vatandaşın huzuru ve sağlığı için kesintisiz çalışan personelin bayramını kutladı. Özverili çalışmaları için teşekkür etti.
Vali Hasan Şıldak programının devamında Değirmen Boğazı ve Pamukçu Yol Kontrol Noktalarında  vatandaşın huzuru ve güvenliği için görevi başında olan emniyet ve jandarma  personelini ziyaret etti, bayramlarını kutladı.
Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyaretlerine devam eden Şıldak, Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Atatürk Şehir Hastanesinde sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Hastanede bulunan vatandaşların da bayramını tebrik eden Şıldak, tüm sağlık çalışanlarının ziyaret vesilesi ile bayramlarını kutladı. 
Vali Şıldak ve Eşi, bayramların nispeten hüzünlü geçtiği yerlerden biri olan ve misafirlerinin yollarını gözleyen büyüklerin bulunduğu Balıkesir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler. Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte huzurevi sakinlerinin bayramını kutlayan Şıldak, onların hayır dualarını aldı. Huzurevi sakinleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Bayramda kendilerini yalnız bırakmayan Vali Şıldak’a teşekkür ettiler. 
Bayram ziyaretleri kapsamındaki programında son olarak Burhan Erdayı Çocuk Evleri Sitesini ziyaret eden Vali Şıldak, burada ve çocuk evlerinde kalan çocuklarla yakından ilgilendi. Çocukların bayram sevincine ortak olan Şıldak onlarla sohbet ederek, hediyeler verdi. Çocuklar Vali amcalarının ziyaretinden mutlu olduklarını dile getirdiler, teşekkür ettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN