Balıkesir Üniversitesi Badminton Takımı gelecek için ümit verdi

Balıkesir Üniversitesi Badminton Takımı 55 Üniversitenin katıldığı 2. lig müsabakalarında yeni kurulmasına rağmen başarılı bir performans sergiledi.  

PAYLAŞ

Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonunun 2022 yılı faaliyet programında yer alan Badminton 2. Lig müsabakaları Sivas Cumhuriyet Üniversitesinin (SCÜ) ev sahipliğinde yapıldı.
14 Mart’ta başlayan ve 5 gün devam eden müsabakalarla ilgili bir açıklama yapan BAÜN Öğretim Görevlisi ve Badminton Takımı idarecisi Hakan İmamoğlu, Balıkesir Üniversitesi badminton takımı olarak 55 Üniversitenin katıldığı 2. lig müsabakalarını yeni kurulmuş olmalarına rağmen 7.sırada tamamladıklarını belirtti.
Hakan İmamoğlu yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:  
“Takım yöneticisi olarak başta antrenörümüz Mehmet Bilgi Medeni beyi ve bütün sporcularımızı tebrik ediyorum. Ayrıca bizlere bu olanağı sunan sayın rektörümüz Prof. Dr. İlter Kuş Bey’e takım olarak teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Bu sonuç badminton takımının ilerisi için ümit vermekte olup, sayın rektörümüzün desteği ile Türkiye ligi müsabakalarına katılıp Üniversitemizi ulusal ligde temsil etmek istiyoruz.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN