Başkan Akın, Karesi Merkez Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın beraberinde Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık ile birlikte BASKİ'nin, Karesi Merkez mahallelerde görev yapan muhtarlarla düzenlediği toplantıya katıldı. Başkan Akın toplantıda '20 ilçemizin her birinde göre yapan muhtarlarımızı dinleyerek sorunlarını tespit edip çözüme odaklanıyoruz. Evvelallah, her konuda şehrimize hizmet sağlayacağız.' dedi.

PAYLAŞ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Balıkesir Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (BASKİ), şehre daha iyi su ve altyapı hizmeti verebilmek adına ilçe özelinde, muhtarlarla yaptığı toplantıları sürdürüyor. Son olarak Karesi ilçesi merkez mahallelerinde görev yapan muhtarlarla yapılan toplantıya; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ile Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık da katıldı. BASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk ve daire başkanlarıyla birlikte Karesi merkez muhtarlarının mahallelerindeki altyapı ve su sorunlarını dinleyen Başkan Ahmet Akın, en kısa süre içerisinde bu sorunların çözüme kavuşturulması için adımlar atacaklarını söyledi. Merkez mahalle muhtarlarıyla yapılan toplantının ardından iki gün boyunca da Karesi’de kırsal mahalle muhtarlarıyla toplantılar yapılacak.

“KARESİ MERKEZ BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ”

Amaçlarının; şehrin her köşesine eşit ve adil bir şekilde hizmet götürmek olduğunu vurgulayan Başkan Ahmet Akın “Balıkesir’imizin, her köşesi bizim için çok kıymetli. Bu yüzden 20 ilçemizin her birinde görev yapan muhtarlarımızı dinleyerek sorunlarını tespit edip çözüme odaklanıyoruz. Balıkesir’in çok geniş bir coğrafyası var ama biz evvelallah, her konuda şehrimize hizmet sağlayacağız. Önceliğimizi aciliyet gerektiren konulara vereceğiz. Bunlar çözüldüğünde hizmet kalitemizi artıran, su tasarrufunu sağlayan yatırımlarımızı hayata geçireceğiz. Karesi merkez bizim göz bebeğimiz. Tarihi yapıları ve kültürel ögeleriyle çok değerli. Bunun farkındalığıyla çarşımızın ve ara sokakların kanalizasyon sıkıntılarıyla ilgili çalışmalarımızı başlatacağız.” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN