Başkan Özgür Yılmaz Yönetimine 5 İsim Açıkladı

Balıkesirspor Başkanı Özgür Yılmaz, kulüp tesislerinde bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz basın mensuplarının sorularını da cevapladı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO

Balıkesirspor Başkanı Özgür Yılmaz, kulüp tesislerinde bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz basın mensuplarının sorularını da cevapladı.

Yönetimde değişikliğe gidildiğini belirterek sözlerine başlayan Başkan Özgür Yılmaz; Milli boksör Ali Eren Demirezen, Balıkesirspor’un eski kaptanlarından Onur Özörmenoğlu, Ahmet Çakmak, Bülent Ceylan ve Yılmaz Çiçek’in yönetimde yer alacağını açıkladı.
Teknik Direktör Giray Bulak ile yollarını ayırdıklarını belirterek sözlerine devam eden başkan,‘’ Sağ olsun, Giray hocamız da anlayışla karşıladı. Biz geldiğimizden beri gençlerin oynatılmasını istiyorduk ama bu konuda hocamızdan bize bir talep gelmedi. Kendisiyle 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştık. 1 yıllık alacağı doğacaktı ama kendisi bu alacağından vazgeçmiştir. Dün itibariyle kendisiyle olan tüm hesabımızı kapattık. Alacağı da yoktur, önümüzdeki sezonla alakalı borcumuz da yoktur. Anlaşmalı bir şekilde yollarımızı ayırdık. Kendisini seviyoruz, sayıyoruz. Bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Sezon sonuna kadar Altyapı Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Alaettin Hikmet Işık’ın takımın başında olacağını sözlerine ekleyen Başkan Yılmaz, ‘’ Hikmet hocamız, hem akademisyen hem de bilgili bir hocamız. Biz onun bilgisinden faydalanmak için, altyapımıza bir düzen getirmek için hocamızla anlaşmıştık ama hem ligin sonuna geldiğimiz için hem de kulübümüzü daha fazla borca sokmamak için Pro Lisanslı, akademisyen ve bilgili olan Hikmet hocamızla sezonu tamamlayalım istedik. Önümüzdeki sezon için Teknik Direktör çalışmalarımız var, henüz bir karar yok’’ şeklinde konuştu. 

Başkan Özgür Yılmaz, açıklamalarının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı…

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN