Belediye Personeli Fatma Gündüz'den Örnek Davranış

Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışan Fatma Gündüz, Rüzgar Caddesi mevkiinde bulunan parkta temizlik yaptığı sırada para dolu bir poşet buldu. Sahibine ulaştırılması için Altıeylül Belediyesi Zabıta Amirliğine teslim edilen para kısa süre içerisinde sahibine teslim edildi.

PAYLAŞ

Altıeylül Belediyesi’nde görevli Temizlik personelinin bu örnek davranışı hem esnafın hem de olaya şahit olan vatandaşların takdirini kazandı.
-Parkta para dolu poşet buldu sahibine ulaştırdı
Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışan Fatma Gündüz, Rüzgar Caddesi mevkiinde öğlen saatlerinde rutin temizliğini yaparken 15 bin 550 liralık banknotlardan oluşan bir deste poşetin içinde sarılı para buldu.
-Belediye Personeli Fatma Gündüz: “Vatandaşlık görevimi yerine getirdim”
Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli Fatma Gündüz, "Rüzgar Caddesi mevkiinde bulunan parkta temizlik yaparken çöp zannettiğim poşetin ağır olduğunu hissedince içine baktım ve sonrasında poşette para olduğunu gördüm.  Hemen sorumlu amirime konuyla ilgili bilgi vererek parayı tutanak karşılığı Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teslim ettik" dedi.

-Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli: Fatma hanım Belediyemize layık bir davranış sergiledi
Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, “Rüzgar Caddesi üzerinde Belediyemiz Temizlik İşlerinde görevli Fatma hanım bir poşet dikkatini çekiyor. Önce çöp zannettiği poşeti sonrasında içine baktığında bir miktar para olduğunu görüp hemen sorumlu müdürüne haber veriyor. Bizlerinde böylelikle haberimiz oldu. Bizler dürüst, namuslu ve özverili bir personelimiz olmasından dolayı büyük gurur duyduk.  Fatma Hanım gibi çok değerli insanlarla çalıştığımızın Altıeylül Belediyesine layık bir davranışınız olduğunu ifade ederek teşekkürlerimizi ilettik. Helal para kazanmak için çıkmış bir yola bu gördüğü miktarı da sorumlu müdürlüğüne haber vermesiyle olayı çözüme kavuşturmak için Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler paranın sahibini bulmak için çalışma başlatıldı” dedi.
-Cemalettin Kutlutekin; “Altıeylül Belediyesi personeli Fatma hanıma teşekkür ederim”
Parayı düşürdüğünü sonradan fark ettiğini ifade eden emekli Cemalettin Kutlutekin, "Önce karakola uğradım sonrasında beni Altıeylül Belediye Başkanlığına bağlı Zabıta Müdürlüğüne yönlendirdiler. Paramı teslim almak için Zabıta Müdürü Müjdat Keskin’in yanına gelerek paramı tutanak karşılığı teslim aldım. Öncelikle Altıeylül Belediyesinde görevli olan Fatma Gündüz hanıma çok çok teşekkür ederim. Kendisine bir miktar para vermek istedim ama kendisi bu benim vatandaşlık görevim demesi beni ayrı bir duygulandırdı. Böyle dürüst, helal para kazanmak için mücadele eden bir personelinizin olmasından dolayı gurur duymalısınız. Tekrardan Fatma hanıma teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN