Bigadiç 40 Yıllık Hayaline Kavuştu

Tarıma Katkı Sağlayacak Adalı Barajı, havai fişeklerin atıldığı, Karacaların ve Ördeklerin salındığı Görkemli bir törenle açıldı.

PAYLAŞ

22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nden canlı bağlandığı açılış töreni, Bigadiç İlçesi Adalı Mahallesinde bulunan Adalı Barajında gerçekleştirildi. 

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra Balıkesir Milletvekilleri Belgin Uygur ve Mustafa Canbey, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Faruk Fıratoğlu, Bigadiç Kaymakamı Mehmet Halis Aydın, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Tarık Hekimoğlu, DSİ 25. Bölge Müdürü Nazmi Koçak, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, daire müdürleri, ilgililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bigadiç 40 Yıllık Hayaline Kavuştu

Adalı Barajı’nın Balıkesir’de tarıma adeta can suyu olacağını söyleyen Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, ‘’Türkiye ekonomisine katkı sunacak olan Adalı Barajımızı ülkemize kazandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, barajın Bigadiç’e kazandırılmasında emeği geçen son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, geçmiş dönem Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu’na, AK Parti MYK Üyesi Balıkesir Milletvekili Merhum Sayın Ahmet Edip Uğur’a, DSİ Genel Müdürlüğü’ne, yüklenici firmalara, emeği geçen mühendisinden işçisine, herkese ilçem ve şahsım adına canı yürekten teşekkür ediyorum’’ dedi.

Bigadiç 40 Yıllık Hayaline Kavuştu

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN