Esnaf Fehmi Erdem'e Devam Dedi

Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nin olağan genel kurulu Fevzi Apaydın'ın divan başkanlığında yapıldı. Genel kurulda Başkan Fehmi Erdem ile Ayakkabıcılar Odası Başkanı Turgay Kapan yarıştı. Seçimlerde Erdem 429 oy alarak güven tazeledi, Kapan 124 oy aldı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından genel kurul, faaliyet ve denetim raporlarının okunması, ibra edilmesiyle devam etti. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, partisinin iktidar olması halinde esnaf bakanlığı kuracağını ifade ederek şunları söyledi: 

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, yaptığı konuşmasında pandemi dönemine rağmen esnafın her zaman yanında olduklarını dile getirdi. 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, esnaflara yönelik projelerinden bahsetti. Başkan Yılmaz, yakın zamanda temelini atarak başlayacakları esnaf evi projesini anlatarak şunları söyledi: 

Son olarak açıklamalarda bulunan mevcut başkan Fehmi Erdem, yapılacak olan esnaf evi projesini odasına kazandırmak istediğini belirterek, başkanlık dönemi bitmeden esnaf evi projesinin tamamlanacağını ve orada hizmet vereceğini aktardı. 

Başkan Adayı ve aynı zamanda Ayakkabıcılar Odası Başkanı olan Turgay Kapan genel kurulun hayırlara vesile olmasını diledi.

Seçimlerde Fehmi Erdem 429 oy alarak güven tazeledi, Kapan 124 oy aldı. Yönetim şu isimlerden oluştu;

YÖNETİM ASİL: Mustafa Alpaslan, Hasan Bayram, Rıza Tekin, Hayati Seçen, Hayri Özden, Hasan Yıldız, Çetin Canbaz, Osman Çapar, 

DENETİM KURULU ASİL: Semih Keleş, Melih Çakırca, Selamettin Çakır, Aydın Sait, Fatih Çakır

DİSİPLİN KURULU ASİL: Halil Güner, Nail Erten, Ramazan Toy, Yılmaz Demir, Fatih Nuran
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN