29 Ekim Haberleri
SON DAKİKA

29 Ekim Haberleri

Türkiye’nin Dört Bir Yanından 101 Sporcu Bir Araya Geldi.

Cumhuriyetimizin 101. yılına özel olarak düzenlenen santranç turnuvası, Altıeylül Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü öncülüğünde büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Turnuvada, Türkiye’nin dört bir yanından gelen 101 sporcu, zeka ve strateji dolu bir rekabet ortamında bir araya geldi.

CHP'nin "Şevval Sam" çarkı! Milyonlar böyle çarçur ediliyor

CHP'li Konak Belediyesi'nin şarkıcı Şevval Sam'a 29 Ekim konseri için 5.300.000 TL ödeme yapacağı gündeme geldi. Ancak Konak Belediyesi gibi birçok CHP'li belediyenin 2024 yılında Şevval Sam'a konser verdirdiği ortaya çıktı. 

29 Ekim’de 500 kişilik zeybek gösterisinin hazırlıkları sürüyor

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yılı, Balıkesir’de yaklaşık 500 kişinin katıldığı muhteşem bir zeybek gösterisiyle kutlanacak.

Balıkesir Kızılay’dan Dolu Dolu Bir Hafta

Her yıl 29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası, Türk Kızılay Balıkesir İl Merkezi tarafından da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlama programlarında Kızılay’ın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri öğrencilere ve gençlere anlatılarak, Kızılay’a ve faaliyetlerine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla çalışmalar gerçekleştirildi.

Burhaniye’de Moğollar Rüzgarı

Türk müziğinin 55 yıllık çınarı Moğollar, sevilen şarkılarını Burhaniye’de Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamalarında söyledi.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Burhaniye’de birçok etkinlikle kutlanırken, Moğollar konseri ile taçlandı.

Balıkesir 100. Yıl Coşkusuyla Tarihe Not Düştü: ''Yüzyıllar Yaşasın Cumhuriyet''

Türkiye Cumhuriyeti, 29 Ekim 1923’te kurulduğunda, bir ulusun özgürlüğünü ve bağımsızlığını kutlayan tarihi bir anın başlangıcı olan, Atatürk’ün "En Büyük Eserim" dediği, milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri olan Cumhuriyet’in, 100. Yılını tüm yurtta olduğu gibi Balıkesir'de coşkuyla karşıladı.

100. Yıl coşkusu fener alayı ile taçlandı

Edremit ilçesinde Cumhuriyetin 100. Kuruluş yıldönümü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları fener alayı ile taçlandı. Binlerce kişinin katıldığı fener alayının ardından Tefo-Seko konseri gerçekleştirildi. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’da konserde bir konuşma yaparak vatandaşların bayramını kutladı.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA TÖRENİ

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA TÖRENİ

PEDALLAR CUMHURİYET İÇİN ÇEVRİLDİ.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Cumhuriyetimizin 100. Yılı Bisiklet Turu düzenlendi. Bisiklet Turu’na katılmak isteyen birçok bisikletçi, Kurtdereli Spor Salonu önünde buluştu. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı 

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100 üncü gurur yılı kutlamaları, Atatürk Anıtında düzenlenen Çelenk Sunma Töreni ile başladı. 

Balıkesir’de Cumhuriyet Coşkusu Doyasıya Yaşandı

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen; Cumhuriyet Kupası Ödüllü Sokak Basketbolu ve Espor Turnuvaları ile Cumhuriyet konserlerine, Balıkesirlilerin ilgisi büyük oldu. 29 Ekim günü konser alanından vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Başkan Yücel Yılmaz, Yay/ada Amfi Tiyatronun adını “Cumhuriyet” koymayı önerdi. Amfi tiyatronun adının belirlenmesi için Büyükşehir tarafından anket açılacak.

Edremit’te Cumhuriyet Coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Edremit ilçesinde de coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Balıkesir’de Coşkuyla Kutlandı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99'uncu Yıldönümü Balıkesir’de düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyet’in 99. Yılı Festival Havasında Kutlanacak

Cumhuriyet’in ilanının 99. yıl dönümü, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından festival havasında kutlanıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Ödüllü Sokak Basketbolu Turnuvası, Espor turnuvası ve ünlü sanatçıların katılımıyla gerçekleşecek konserler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet coşkusunu Balıkesirlilere doyasıya yaşatacak.

Edremit'te Cumhuriyet Kupası Turnuvası başladı

CUMHURİYET KUPASI’NDA İLK MAÇLAR OYNANDI Edremit Belediyesi’nin kurum içi düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol turnuvası başladı.