Akp Haberleri
SON DAKİKA

Akp Haberleri

Mustafa Canbey: “Moraliniz bozulmasın, iktidar biziz”

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, AK Parti Balıkesir İl Danışma Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde yaşanan kayıpların kimsenin moralini bozmaması gerektiğini vurguladı

Chp’li Serkan Sarı’dan Domates İçin Araştırma Önergesi; Tarlada 3, Pazarda 15 Lira

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, domates üreticisinin sorunları ve domates üretimindeki düşüş, fiyat politikalarında yaşanan istikrarsızlık, tüketiciye yansıyan pahalılığın araştırılması için Meclis araştırma komisyonu kurulmasını istedi. CHP’li Sarı, “ Tüm ürünlerde olduğu gibi AKP İktidarının tarım politikalarını uygulanabilir olmaması, yanlış kurgulanması domates üretiminde üreticilerin büyük zarar etmesine ve ürünlerin tarlada çürümesine neden olmaktadır. Bu durum, hem üreticilerin ekonomik durumunu olumsuz etkilemekte hem de ülke ekonomisine zarar vermektedir” dedi.

Ahmet Akın, personelinin arkasında durdu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Büyükşehir’in logosunun revizyonu konusunda söz alarak "Daha önce el kaldırdığım video montajlanarak sanki oy birliği imajı veriliyor" ifadelerini kullanan AKP Grup Başkan Vekili Yasin Sağay’ı, Başkan Ahmet Akın kendi silahıyla vurdu. Başkan Akın "Buradaki personel sizin daha önce AK Parti iktidarında olan personel. Eğer, buradakilere montajcı diyorsanız, o zaman bu arkadaşlara hakaret ediyorsunuzdur" diyerek personelinin arkasında durdu.

AKP İKTİDARI ENGELLİ VATANDAŞLARIN HAKLARINA GÖZ DİKTİ

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, engellilere ÖTV’siz araç alma hakkının kaldırılmasına tepki gösterdi. CHP’li Sarı, “ÖTV muafiyetiyle alınan araçlar engellilerimiz için bir lüks değildir; bir ayrıcalık da değildir; yaşamsal bir zorunluluktur” dedi.

AK Parti Balıkesir, Öğretmenevi’nde bayramlaştı.  

Bayramlaşma etkinliğine , AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, Milletvekilleri İsmail Ok, Mustafa Canbey, Ali Taylan Öztaylan, Önceki Dönem İl Başkanı ve Miiletvekili Adil Çelik, Önceki Dönem Milletvekilleri Ali Osman Sali, Kasım Bostan, Önceki Dönem Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri, mevcut ve önceki dönem İl ve İlçe Yönetimleri, mahalle Yönetimleri iştirak etti.

Mustafa Canbey Avrupa Konseyi Toplantısında Türkiye’yi Temsil Etti

Dr. Mustafa Canbey, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Türk Grubu üyesi olarak, Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen ve iki gün süren Avrupa Konseyi’nin “Eşitlik ve Ayrımcılığın Önlenmesi Komisyonu” toplantısına katıldı.

CHP’Lİ SARI’DAN MEB’İN ‘MEZUNİYET GENELGESİ’NE TEPKİ

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, AKP iktidarına MEB’in “sözde tasarruf” adı altında mezuniyet genelgesini yayımladığını belirterek, “Türkiye itibardan değil, mimarı olduğunuz israftan kaybediyor. Siz ‘itibar’ dedikçe millet Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün uyardığı gibi fakruzaruret içinde harap ve bitap düştü” dedi.

Murat Tuna: Yerel Basın Mağdur Edilmesin!”

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Murat Tuna, 17 Mayıs 2024 tarihli ve 32549 Sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan ‘Tasarruf Tedbirleri Genelgesi’ kapsamında Balıkesir’de belediyelerin yerel basını mağdur ettiği konusunu kapsayan yerel ve ulusal medya mensupları ve yerel gazete sahiplerinin katıldığı bir basın toplantısı gerçekleştirdi. 

Çocuk Üniversitesi Öğrencileri Konakpınar’da stres attı

Altıeylül Belediyesi’ne bağlı Çocuk Üniversitesi Öğrencileri Konakpınar Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen yılsonu pikniğiyle yılın tüm stresini atma fırsatı buldu.

Ak Parti'den Gazzeli Anneler İçin Açıklama

AK Parti Kadın Kolları tarafından “Anneler Günü” sebebiyle Gazze’de yaşanan trajedide Anneler Gününü kutlayamayan, yaşam hakları ellerinden alınan Filistin anneleri için Zağnos Paşa meydanında basın açıklaması yapıldı. 81 ilde eş zamanlı yapılan etkinlikte açıklama yapan İsrail’in Gazze’de uyguladığı soykırıma dikkat çeken Ak Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir açıklamasında şunları kaydetti:

İŞ İNSANLARINDAN KONAKPINAR’A TAM NOT

Altıeylül Belediyesi'ne bağlı Konakpınar Gençlik Merkezinin misafirleri Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve BASİAD üyeleri oldu. Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, ''Sizleri tesisimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk'' dedi.

Canbey, “Kadın Statüsünün Yükseltilmesi Çalışmaları” İçin Newyork’a Gidiyor!

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey Dünya Kadınlar Gününü; “Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyorum.” sözleriyle kutladı.

Has Romanlar Has Başkanların yanında

Balıkesirli Romanlar, Gümüşçeşme ve 1. Gündoğan mahallelerinde Başkan Yücel Yılmaz’ı ve Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray’ı bayram havasında karşıladı. Balıkesir Has Romanlar Federasyonu Yücel Yılmaz ve Mesut Eray’ın yanında olduğunu açıkladı.

Gündoğan yine ‘Yücel Yılmaz’ diyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray ile birlikte Altıeylül İlçesi Gündoğan Mahallesi’nde vatandaş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek destek istedi. Gündoğan sakinleri ‘Desteğimiz Yücel Yılmaz’a dedi.

Başkan Yılmaz:" Cumhurbaşkanını bağrına basan Balıkesirliler'e Teşekkür Ederim"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Miting ve Aday Tanıtım Töreni" için geldiği Balıkesir yollarında binlerce vatandaş tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı; miting alanında ise 85 binden fazla vatandaşa seslendi. Coşkulu ev sahipliği için Balıkesirlilere teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Allah’ın izniyle Balıkesir, 31 Mart’ta Gerçek Belediyecilik diyecek” açıklamasında bulundu. 

Başkan Aydemir: "23 Şubat mitingi asla unutulmayacak."

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Balıkesir Mitingi sonrası açıklamalarda bulundu.

Serkan Sarı: “Ağızlarında Millet, Eylemlerinde Şirket Var”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Sağlıkla İlgili Bazı Kanunlarda ve 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi üzerine CHP Grubu adına konuştu. AKP iktidarının sağlık ve ilaç politikalarını eleştiren CHP’li Serkan Sarı, “Ne sağlık politikalarınız ne ilaç politikalarınız vatandaşımızın yarasına merhem oluyor.  Yaptığınız her uygulama yeni sorunlar yaratıyor. Sizler bu millete şifa veremezsiniz, o yüzden, halkımızı hasta etmeyin yeter! Gölge etmeyin, başka ihsan istemez!” dedi.

Başkan Mehmet Aydemir bir günde 5 ilçe ziyaret etti.

Kısa bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Ak Parti İl Başkanlığı görevine atanan Aydemir; çalışmalarına hızlı başladı. Kısa sürede yönetim kurulunu oluşturarak görev dağılımını belirleyen Mehmet Aydemir milletvekili adaylığı döneminde özveri çalışmalarının meyvelerini topluyor. Teşkilatların ve halkın sıcak ilgisiyle karşılaşan Aydemir’e coşkulu karşılamalar yapılıyor.

Balıkesir 'i Türkiye Yüzyılına taşıyacak kadrolar açıklandı.

  AK Parti İl Başkanlığında, yeni belirlenen yönetim kurulu üyeleriyle ilk yönetim kurulu toplantısı yapıldı. İl Başkanı Aydemir, yapılan istişareler sonucunda AK Parti Balıkesir İl Yönetiminde yer alan isimlerin belirlendiğini söyledi…

KONAKPINAR GENÇLİK MERKEZİ SİZLERİ BEKLİYOR!

Açıldığı günden bugüne kadar herkesin merak ettiği Altıeylül Belediyesi Konakpınar Gençlik Merkezi vatandaşlara kapılarını açtı.

Başkan Mehmet Aydemir: "Buraya bir not düşelim”

AK Parti Balıkesir Teşkilatı 20 İlçesiyle birlikte, Yerel Seçimler İçin Temayül Yoklaması gerçekleştirilmek üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

İzmir’deki Balıkesirlilerden Ankara Çıkarması

Balıkesirliler Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Uzun ve Yönetim Kurulu Ankara’ya giderek TBMM ile Anıtkabir ziyaretinde bulundular.

Muhtarlardan Aydemir’e Hayırlı Olsun Ziyareti

   Balıkesir Altıeylül Mahalle Muhtarları (Yenice, Taşpınar, Köylüköyü, Ovabayındır, Aslan, Orhanlı, Ovaköy, Karamanlar, Küpeler, Dallımandıra, Atköy, Aliağa, Yeşilyurt, Çukurhüseyin, Cinge, İnkaya, Paşaköy, Ayvatlar, Çiftilik, Bozen, Kesirven, Karamanköy, Balıklı) Ak Parti İl Başkanlığına atanan Mehmet Aydemir’i ziyaret ettiler. Hayırlı olsun dileklerini ileten Altıeylül muhtarları sıcak ve sevecen karşılaması ile dikkat çeken Ak Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir tüm muhtarlar ile tek tek görüşerek mahalle mahalle tüm muhtarların sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir Oldu

Uzun süredir vekâleten yürütülen Balıkesir Ak Parti İl Başkanlığına Mehmet Aydemir getirildi. Son genel seçimlerde Milletvekili adayı olan Mehmet Aydemir Ak Partide İl Yönetimlerinde görev yapmıştı.

Serkan Sarı: ”AKP Varsa Yoksulluk Var”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki bütçe görüşmelerinde konuştu. “Yoksulluğu, 21 yıldır Türkiye’nin kaderi haline getirdiniz” diyen CHP’li Serkan Sarı, “AKP iktidarı, mal bulmuş mağribi gibi yoksulluk olgusuna sarıldı. Yoksulluğu çözmek, bitirmek yerine, yoksulluğu yöneterek ülkeyi uçurumun eşiğine getirdiniz. İktidarınızın, düzenlemeleri yoksulluğun yönetilmesine dönüşmüştür.” değerlendirmesinde bulundu.

AKP İKTİDARI HAK GASPINDA SINIR TANIMIYOR

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) kayıtlı emekli çiftçilere 5 bin lira ikramiye verilmemesine tepki gösterdi. CHP’li Sarı, “Hak gasbında sınır tanımayan AKP iktidarı, emekli olmasına rağmen yapmış olduğu üretimle ülke ekonomisine katkı sağlayan, emeğiyle, alın teriyle milletimizi doyuran ve çoğu da küçük, ÇKS'ye kayıtlı çiftçi emeklilerimize 5 bin lira ikramiyeyi çok görmüştür” dedi.

SERKAN SARI; AKP İKTİDARI SAĞLIKTA ŞİDDETİ DURDURAMIYOR

CHP Milletvekili Serkan Sarı, AKP iktidarının sağlıkta şiddeti yıllardır durdurmadığını, sağlıkta şiddetin AKP iktidarının sağlık politikalarını yarattığını söyledi. Sarı, “Yarattığınız ucube sistem yüzünden hastalarımızla, hasta yakınlarımızla doktorlarımız, sağlık çalışanları karşı karşıya getiriliyor. Vatandaşlarımızı hekimlere ve sağlık çalışanlarına düşman ettiniz” dedi.

SERKAN SARI: BALIKESİR'DE ÇELTİK ÜRETİCİLERİMİZ İSYANDA

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, çeltik üretiminde söz sahibi olan Balıkesirli üreticilerinin sorunlarını Meclis’te gündeme getirdi. CHP’li Serkan Sarı “Tarımın başkenti Balıkesir'de çeltik üreticilerimiz isyanda, ürettiğinin karşılığını alamıyor çünkü AKP tarladaki yangını görmüyor” dedi.

Başkan Avcı: Hep Birlikte Altıeylül İçin Çalışıyoruz

Altıeylül’e daha iyi hizmet edebilmek amacıyla muhtarlar ile iç içe çalışmaya devam eden Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında muhtarlarla Alıteylül Belediyesi’ne bağlı Konakpınar Gençlik Merkezi’nde bir araya geldi.

Serkan Sarı:” Üretici Zarar Ediyor Tüketici Ürünü Alamıyor”

AKP Tarım politikalarını eleştiren CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, “Domatesin fiyatı tarlada yarı yarıya düştü. Tüketiciye gelene kadar da 20 kat arttı. Türkiye tarımı; doğru hedef, uygun araç, yeterli finansman, etkin tarımsal kamu yönetimi ve güçlü kooperatiflerle ayağa kalkar” dedi.