Altıeylül Belediyesi, Haberleri
SON DAKİKA

Altıeylül Belediyesi, Haberleri

Türkiye’nin Dört Bir Yanından 101 Sporcu Bir Araya Geldi.

Cumhuriyetimizin 101. yılına özel olarak düzenlenen santranç turnuvası, Altıeylül Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü öncülüğünde büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Turnuvada, Türkiye’nin dört bir yanından gelen 101 sporcu, zeka ve strateji dolu bir rekabet ortamında bir araya geldi.

Başkan Hakan Şehirli 94 Mahalle Muhtarı ile Bir Araya Geldi!

Altıeylül Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla 94 mahalle muhtarına yönelik anlamlı bir kahvaltı programı düzenledi.

"İş'te Altıeylül Personel Kariyer Masası"

Altıeylül Belediyesi, iş arayan vatandaşlar için yeni bir kariyer portalı olan "Altıeylül Kariyer"i hayata geçirdi. Bu platform, Altıeylül ve çevresindeki firmalarda istihdam fırsatlarını artırmayı hedefliyor.

ALTIEYLÜL BELEDİYESİ'NDEN MÜJDE!

 Başkan Hakan Şehirli: “Kendi İşini Kurmak İsteyenler İçin Halkımıza Yeni Fırsatlar Sunmaya devam ediyoruz” Altıeylül Belediyesi, ekonomik kalkınmayı desteklemek adına hayata geçirdiği Mikrofinans Şubesi ile büyük bir adım attı. Teminat ve kefalet gerektirmeyen mikrokredi seçenekleriyle, dar gelirli bireylerin kendi işlerini kurmasına olanak tanıyan bu hizmet, özellikle kadın girişimcilerin ekonomik hayata katılımını teşvik ediyor… 

Altıeylül Belediyesi'nden Dur Durak Bilmeyen Kurtuluş Festivali

ALTIEYLÜL’DEN ADINA YAKIŞIR FESTİVAL... KURTULUŞ ALTIEYLÜL’DE KUTLANACAK... KUVA-Yİ MİLLİYE RUHU ALTIEYLÜL’DE CANLANACAK... Bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan Kurtuluş Festivali tasarruf tedbirlerine rağmen, yerel dinamikler ile dolu dolu içerikler ile 8 gün boyunca Altıeylül’de gerçekleştirilecek.

Altıeylül Belediyesi’nden Milli Gurur; Yusuf Dikeç’e Anlamlı Jest

Altıeylül Belediyesi, Paris 2024 Olimpiyatları’nda atış stiliyle dünya çapında fenomen haline gelen milli sporcu Yusuf Dikeç’in portresini ilçede bir trafoya resmetti. Uluslararası arenada ülkemizi başarıyla temsil eden Dikeç’in başarısını ölümsüzleştiren bu çalışma, gençlere ve spor tutkunlarına ilham kaynağı olmayı amaçlıyor.

ALTIEYLÜL’DEN BALIKESIRSPOR’A DESTEK

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, şehrimizin gururu Balıkesirspor’a destek olmak amacıyla meclis üyelerine kombine bilet dağıttı. Başkan Şehirli, Balıkesirspor’un başarısının şehrimizin birliği ve beraberliği için önemli olduğunu vurgulayarak, takımımıza olan desteğin artırılması gerektiğini belirtti.

"Altıeylül Kariyer" Portalı Hizmete 26 Temmuz’da Açılıyor…

Altıeylül Belediyesinden Bir İlk Daha Altıeylül Belediyesi, iş arayanlara ve işverenlere destek sunmak amacıyla "Altıeylül Kariyer" adlı yeni kariyer portalını faaliyete geçiriyor. Bu yenilikçi platform, iş bulma süreçlerini kolaylaştırmayı ve işverenlere nitelikli eleman temini sağlamayı hedefliyor. İş arayanlar, 7/24 evlerinden veya mobil cihazlarından rahatlıkla özgeçmiş oluşturabilecek, güncelleyebilecek ve kendilerini ilgilendiren iş ilanlarına anında başvuruda bulunabilecekler.

BAŞKAN ŞEHİRLİ’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Altıeylül Belediyesi, vatandaşların sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Herkese sağlıklı ve huzurlu bir bayram dilerim

Altıeylül Belediyesi, vatandaşların sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Şehirli; “Altıeylül Belediyesi olarak komşularımızın bayramlarını en iyi şekilde geçirmeleri için gerekli tüm hazırlıkları tamamladık. Sizlerin bayramı daha rahat karşılayabilmeniz için ekiplerimizle bayram boyunca her türlü acil duruma hazır bir şekilde hizmetinizde olacağız” dedi.

Altıeylül’den Kurban Kesim Hizmeti

Altıeylül Belediyesi, vatandaşların sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Küçükbaş kurban kesim hizmeti uzman kasaplar tarafından sağlıklı koşullarda Kepsut Yolu üzerinde bulunan Hayvan Pazarı’nda gerçekleştirilecek.

Üniversiteler Yamaç Paraşütü İçin Altıeylül’de Buluşuyor

Altıeylül Belediyesi, Akçaköy mahallesinde bulunan Türkmentepe’de 1. Üniversiteler Arası Yamaç Paraşütü Etkinliği düzenliyor. 2 gün sürecek etkinliğe 65 yamaç paraşütü pilotu katılım sağlayacak.

ŞEHİRLİ: SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN GURUR DUYDUM

Altıeylül Belediyesi, vatani görevini yapmak için askere gidecek gençlere yönelik özel bir program düzenledi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’nde bulunan Tomruk Kafe’de askere gidecek gençlerle bir araya gelen Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, “Şimdiden sizlere hayırlı tezkereler diliyorum’ dedi.

ALGEM REKOR KIRDI

Balıkesir’de örneği olmayan ve Türkiye’de örnek gösterilen Altıeylül Belediyesi, ALGEM bünyesinde ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olmaya devam ediyor. Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi (ALGEM)’de çocuk üniversitesi, üniversite hazırlık kursları, başarılı olan kadınlara mikro finans şubesi vasıtasıyla faizsiz kredi desteği ve ayrıca 7 yıl içerisinde toplamda 50 bin aileye yardım eli uzatıldı.

Hasan Avcının Afişleri Kesildi

Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın Seçim afişleri kesildi. Bu olay üzerine bir açıklama yapan Avcı:” Seçim afişlerimizi kesip atabilirsiniz ancak milletimizin gönlünden bizi kesip atamazsınız.” dedi 

Hasan Avcı Sütlüce'de

Coşkulu, heyecanlı, içten, samimi duygularla Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı’ya destek veren Sütlüce Mahalle sakinleri sloganlarla, meşalelerle Hasan Avcı’ya yanındayız mesajı verdi.

Vatandaşlardan Eray'a Sıcak Karşılama

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkanı Mesut Eray, haftasonu mahalle ziyaretlerini sürdürdü. Eray, “Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamak için gece gündüz sahadayız. Hemşehrimizin bu gönülden ilgisi ve sevgisi bizlere ayrı bir güç veriyor” dedi.

Şehit Türkan Bebeğin Adı Altıeylül'de Yaşatılacak

 Bulgaristan'da zorunlu göçe karşı Türkler’ in mücadelesinde 17 aylık bebek annesi Fatma Küçük'ün sırtında kurşunla vurularak şehit olmuştu. 26 Aralık 1984 tarihinde Bulgaristan'da kimliksizleştirme politikalarına karşı çıkan Türklerin üzerine açılan ateş sonucu şehit düşen 17 aylık Türkan bebek için Altıeylül Belediyesi Dinkçiler Mahallesi Göçmen Konutlarında yapılan parka Türkan Bebek ismi verildi.

Dev Projenin Temel Hafriyatı Tamamlandı

Altıeylül Belediyesi yeni hizmet binası için çalışıyor. Vatandaşlara hizmet götürmenin gayretinde olan Altıeylül Belediyesi, kentin ihtiyacı olan projeleri bir bir hayata geçiriyor. Altıeylül'e ve Balıkesir'e yakışacak olan Altıeylül Belediyesi yeni hizmet binası bir buçuk aylık yoğun mesai ardından tamamlandı. 7 bin metrekarelik kapalı alana kurulacak olan Altıeylül Belediyesi yeni hizmet binasının temeli 4 bin 80 kamyon hafriyat çalışmasıyla bitirildi.

Başkanlar Büyükşehir ve Altıeylül'ün Ortaklaşa Çalışmalarını İnceledi

Altıeylül’de yollar daha konforlu oluyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Altıeylül ve Büyükşehir Belediyelerinin birlikte yaptığı Baruthane Caddesi ile Yıldız Mahallesi Hastane Caddesi ve Büyükşehir Belediyesinin yaptığı Rüzgâr Caddesi’nde ki yol çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Altıeylül Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Öğrenci İle Anıtkabir’de

Altıeylül Belediyesi, Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Öğrencimizle Anıtkabir’de adlı program kapsamında 50 kız-50 erkek 12. Sınıf öğrenci ile Anıtkabir’i ziyaret etti. Altıeylüllü 100 genç program kapsamında Aslanlı Yoldan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine doğru yürüyerek duygu dolu anlar yaşadı.

Altıeylül’ün Cazibe Merkezi Olacak

Altıeylül Belediyesi çalışıyor, Altıeylül yeni hizmet binasına kavuşuyor. Vatandaşlara hizmet götürmenin gayretinde olan Altıeylül Belediyesi, kentin ihtiyacı olan projeleri bir bir hayata geçiriyor. Altıeylül’e değer katacak projenin temel açma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı Karatepe’de yapılacak olan Altıeylül Belediyesi Hizmet Binası çalışmalarını yerinde inceledi. Saat 21.40’da Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini ziyaret eden Başkan Avcı, çalışanlarla sohbet edip onlara özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Gençlerin Ortak Noktası “Zirvedeki Sporcu Buluşmaları”

Amatör Spor Haftası kapsamında 11 Ekim 2023 tarihinde Balıkesir Valiliği himayelerinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altıeylül Belediyesi, Karesi Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü katkıları ile İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen, amatör sporcuların ilham verici deneyimlerini aktardıkları “Zirvedeki Sporcu Buluşmaları” paneli iki oturum olarak gençlerin yoğun ilgisi ile gerçekleştirildi.

Başkan Avcı'dan Altıeylül'e Yakışan Bir Proje Daha

Altıeylül Belediyesi çalışıyor, Altıeylül yeni hizmet binasına kavuşuyor. Vatandaşlara hizmet götürmenin gayretinde olan Altıeylül Belediyesi, kentin ihtiyacı olan projeleri bir bir hayata geçiriyor.

İsmail akçay yol koşusu 15. Kez düzenlendi

Meksika 1968 Olimpiyatları’nda maraton dördüncüsü olarak Türk atletizm tarihine geçen atlet İsmail Akçay adına Altıeylül Belediyesi tarafından 15.’si düzenlenen yol koşusu; Balıkesir’de gerçekleştirildi. Altıeylül Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 12 bin 500 metrelik parkurdan oluşan 15’ncisi İsmail Akçay Yol Koşusu’nun başlangıç noktası Atatürk Stadyumu’ndan verildi. Kadınlarda 18-55 ve üstü yaş, erkeklerde 18-80 ve üstü aralığındaki yerli ve yabancı herkese açık olan yarışmaya katılım yoğun oldu.

Başkan Avcı: Gençliğe Yatırım Geleceğe Yatırım

Altıeylül Belediyesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları faaliyetleri şenlik havasında geçti. Sultan Alparslan Kültür Evi’nde yapılan şenlikte çocuklar doyasıya spor, doyasıya eğlenme fırsatı buldu. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı: “Biz gençlerimize değer veriyoruz. Gençlerimiz kendilerini daha iyi yetiştirsin diye var gücümüzle çalışıyor ve gençlerimize yatırım yapıyoruz. Çünkü yarınlarımız geleceğimiz bu memleketin geleceği çocuklardır.”

Altıeylül Tarlasından İhtiyaç Sahiplerinin Sofrasına

Altıeylül Belediyesi, çeşitli mahallelerinde bulunan tarlalarına bu yıl da başta buğday ve arpa gibi çeşitli hububat ürünleri ekti. Elde edilen ürünler daha sonrasında işlenerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Altıeylül Belediyesi’ne Uluslararası Ödül

Ülkemizde ulusal ve uluslararası alanda ödül veren tek kurum olan Tiyatro Gazetesi Uluslararası Anadolu Tiyatro Ödülleri sahiplerini buldu. Kültürel ve sosyal faaliyetler ile Altıeylül sakinleri için unutulmaz etkinlikler düzenleyen Altıeylül Belediyesi, Uluslararası Anadolu Tiyatro Ödülleri’nde "Yılın Sanat Dostu Belediye Başkanı" ödülü almaya hak kazandı.

Altıeylül Belediyesi’ne Uluslararası Ödül

Ülkemizde ulusal ve uluslararası alanda ödül veren tek kurum olan Tiyatro Gazetesi Uluslararası Anadolu Tiyatro Ödülleri sahiplerini buldu. Kültürel ve sosyal faaliyetler ile Altıeylül sakinleri için unutulmaz etkinlikler düzenleyen Altıeylül Belediyesi, Uluslararası Anadolu Tiyatro Ödülleri’nde "Yılın Sanat Dostu Belediye Başkanı" ödülü almaya hak kazandı.