Anneler Haberleri
SON DAKİKA

Anneler Haberleri

‘Hoş Geldin Bebek’ Paketleri Annelerin Yüzünü Güldürüyor

Balıkesir’de doğan her canlının yanında yer alan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın; yeni doğum yapan annelerin hayatını kolaylaştırmak ve bir nebze katkıda bulunmak adına çağrı merkezine başvuran annelere “Hoş Geldin Bebek” paketleri gönderiyor.

Başkan Akın; Hem Annelerin Hem de Hemşirelerin Gününü Kutladı

Eşi Arbil hanımla birlikte Atatürk Şehir Hastanesi’ni ziyaret eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın; hem yeni doğum yapan annelerin, Anneler Günü’nü hem de zorlu şartlarda görev yapan hemşirelerin Hemşireler Günü’nü kutladı.

Ak Parti'den Gazzeli Anneler İçin Açıklama

AK Parti Kadın Kolları tarafından “Anneler Günü” sebebiyle Gazze’de yaşanan trajedide Anneler Gününü kutlayamayan, yaşam hakları ellerinden alınan Filistin anneleri için Zağnos Paşa meydanında basın açıklaması yapıldı. 81 ilde eş zamanlı yapılan etkinlikte açıklama yapan İsrail’in Gazze’de uyguladığı soykırıma dikkat çeken Ak Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir açıklamasında şunları kaydetti:

ANNELER SPORA, ÇOCUKLAR OYUNA

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 3-6 yaş aralığında çocuğu olan annelerin spora katılımını desteklemek amacıyla “Anneler Spora, Çocuklar Oyuna” projesini hayta geçiriyor. Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek etkinlik için ücretsiz ulaşım imkânı sağlanacak.

Vali Şıldak:”Anneler karşılıksız sevginin en güzel örneğidir.”

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak 14 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Şıldak, her zaman yol gösterici olan annelerin, karşılıksız sevginin en güzel örneği olduğunu vurguladı.

Başkan Yılmaz’dan Anneler Günü kutlaması

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve eşi Mehtap Yılmaz; Engelliler Haftası ve yaklaşan Anneler Günü dolayısıyla engelli bireylerin anneleriyle kahvaltıda buluşarak Anneler Günü’nü kutladı.

"Madde Bağımlılığına Karşı Anneler Hareketi Paneli" Düzenlendi

Cumhuriyet Kadınları Derneği Balıkesir Şubesi "Madde Bağımlılığına Karşı Anneler Hareketi Paneli" düzenledi.

Madde Bağımlılığına Karşı Anneler Hareketi Buluşması

Cumhuriyet Kadınları Derneği Balıkesir Şubesi “Madde Bağımlılığına Karşı Anneler Hareketi Buluşması” düzenledi. Programda Balıkesir Üniversitesi Öğretim Üyesi Psikiyatrist Dr. Deniz Alçı ve Tiyatro – Karagöz Sanatçısı Mansur Erk katılımcılarla buluştu.

Edremit'te Anneler Günü Konserle Kutlandı

Anneler Günü dolayısıyla Edremit Belediyesi ve Zeytinli Kültür ve Sanat Derneği işbirliğinde Anneler Günü konseri düzenlendi.

Vali Şıldak'tan Şehit Annelerine Anneler Günü Ziyareti

Vali Hasan Şıldak, Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Anneler Günü dolayısıyla şehit annelerine ziyarette bulundu.

Annelere Kırmızı Güller Dağıtıldı

Önceki gün başlayan ve bugün de devam eden Bigadiç 6.Geleneksel Et ve Süt Festivali‘nde anneler unutulmadı…

Başkan Orkan Anneler Günü’nü Kutladı

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Orkan, “Hiçbir hediye anne sevgisinin üzerinde değildir” dedi.

‘Madde Bağımlılığına Karşı Anneler Hareketi’

Cumhuriyet Kadınları Derneği Türkiye genelinde aylardır sürdürdüğü “Madde Bağımlılığına Karşı Anneler Hareketi” çalışmasını kamuoyuna duyurmak amacıyla Ali Hikmet Paşa Meydanı’nda basın açıklaması düzenledi.

Protokol yetim çocuklar ve anneleriyle iftarda buluştu

Vali Hasan Şıldak Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte yetim çocuklar ve anneleriyle i̇ftarda bir araya geldi.