Balıkesir Kahvaltı Festivali Haberleri
SON DAKİKA

Balıkesir Kahvaltı Festivali Haberleri

2. Balıkesir Kahvaltı Festivali İptal Edildi

İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü saldırılarında son olarak bir hastaneyi bombalamasının ardından tepkiler çığ gibi büyüyor. Bu arada Balıkesir’de yapılacak olan 2. Kahvaltı festivali de iptal edildi.

Balıkesir 2.Kahvaltı Festivali başlıyor

Tarım ve hayvancılığı, tarihi, kültürel ve turistik değerlerinin yanı sıra gastronomisi ve mutfak kültürüyle de göz kamaştıran Balıkesir, 20-21 ve 22 Ekim’de bu yıl ikinci kez “Balıkesir Kahvaltı Festivali”ne ev sahipliği yapacak.

Balıkesir Uluslararası Kahvaltı Festivali’nin Gala Yemeği Gerçekleşti

Uluslararası Balıkesir Kahvaltı Festivali’nin Gala yemeği dün gerçekleşti.

Balıkesir Uluslararası Kahvaltı Festivali Tanıtımı İstanbul’da Yapıldı

Balıkesir, kendi ürünlerinden oluşan ve kültürümüzün vazgeçilmez parçası kahvaltıyı, markalaştırmak için Balıkesir Valiliği öncülüğünde tüm kurum ve kuruluşlarıyla yoğun mesai yapıyor. İstanbul’da yapılan toplantı ile Balıkesir Kahvaltısı ve 2-5 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Balıkesir Uluslararası Kahvaltı Festivali, gastronomi gazetecilerine tanıtıldı.

'Uluslararası Balıkesir Kahvaltı Festivali' için Tanıtımla Start Verildi

İş birliği ve dayanışma içerisinde şehrin marka değerlerini ön plana çıkarmak amacıyla çalışmalarını gerçekleştiren Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile paydaş kurumlar ‘Balıkesir Kahvaltısı’nın lansmanını gerçekleştirdi. Tüm dinamiklerin el birliğiyle çalışması sonucunda “Ulusal Gastronomi Şehri” ünvanı kazanan Balıkesir’in, kahvaltısı uluslararası tanınırlığına katkı sağlayacak.

Balıkesir Kahvaltısı ve Festival için geniş kapsamlı tanıtım yapılıyor

“Balıkesir Kahvaltısı” ve 2-5 Haziran 2022 tarihinde Avlu’da gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Balıkesir Kahvaltı Festivali” Tanıtım Toplantısı 21 Şubat 2022 tarihinde Avlu Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşecek.