Balıkesiremniyetmüdürlüğü Haberleri
SON DAKİKA

Balıkesiremniyetmüdürlüğü Haberleri

Balıkesir Emniyeti’nden Geniş Çaplı Operasyon...(Arşiv foto)

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla 11-17 Mart 2024 tarihleri arasında il genelinde, Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlükleri / Amirlikleri tarafından operasyonlar gerçekleştirildi.

Aranan 13 Kişi Yakalandı; 6’sı Tutuklandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından Altıeylül ve Karesi ilçelerinde 28-29 Şubat 2024 tarihlerinde şüpheli şahıslar ve araçlarla ilgili uygulama yapıldı.

Sahil Güvenlik Zamansız Avlanma ve Satışa Dur Dedi

Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve TCSG-6 Sahil Güvenlik Kontrol Timi tarafından gerçekleştirilen operasyonla, zamansız avlanan  ürünlere el koyarak naklini engelledi.

Emniyet’ten Asayiş, Trafik ve Huzur Uygulaması...

Balıkesir genelinde (87) ekip, (259) personelin katılımıyla Asayiş, Trafik ve Huzur Uygulaması yapıldı 

Aranan 34 Kişi Yakalandı; 17’si Tutuklandı 

Balıkesir Valiliği koordinesinde, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kamu düzeninin devamının sağlanması, suç ve suçlular ile mücadele kapsamında; aranan 34 Kişi Yakalandı; 17’si Tutuklandı

Engelli Yerine Park Eden 42 Araca Ceza yazıldı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yapılan uygulamada Engelli araçları için ayrılan park yerlerine aracını bırakan 42 araç sürücüsüne 36 bin 624 ceza yazıldı. 

Alkollü ve Uyuşturuculu Araç Kullananlar Polis Kıskacında

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Trafik Birimleri tarafından, İl genelinde Alkol ve Uyuşturu Madde etkisi altında araç kullanan sürücülere yönelik 24-26 Kasım 2023 tarihleri arasında Trafik denetimleri yapıldı.

Emniyet’ten Şehir Merkezindeki Suçlulara Operasyon

Balıkesir Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, il merkezi mahallelerinde kapsamlı bir uygulama gerçekleştirdi.15 Kasım 2023 günü yapılan uygulamalarda birçok suç unsuru ve suçlular ele geçirildi.

Aranan 18 Kişi Yakalandı 11’i Tutuklandı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından İl genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Altıeylül, Ayvalık, Edremit, Erdek ve Susurluk ilçelerinde 12.09.2023 tarihinde yapılan çalışmalarda (18) aranan şahıs yakalandı, (11) şahıs tutuklandı.

Aranan 47 Kişi Yakalandı; 26’sı Tutuklandı

Aranan 47 şahıs yakalanarak gözaltına alındı, sevk edildikleri Adliyedeki işlemlerin ardından 21 kişi serbest kaldı, 26 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Balıkesir’de aranan 138 kişi yakalandı; 49’u tutuklandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü bir haftalık süre içinde, aranan şahısları rekor düzeyde yakaladı.