Balıkesirgündem Haberleri
SON DAKİKA

Balıkesirgündem Haberleri

Balıkesir Dönüşüm Kongresi başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki 5 yılını belirleyecek stratejik planın oluşturulmasına katkı sağlayacak ve kente yeni bir vizyon katacak ‘Balıkesir Dönüşüm Kongresi’nin kapılarını araladı. Açılışta konuşan Başkan Ahmet Akın “31 Mart’ta oyunuzu verdiniz ve bizi bu kıymetli göreve getirdiniz. Buyurun şimdi; ‘SÖZ SİZDE’dir.” diyerek şehrin geleceğini tüm Balıkesirlilerle birlikte belirleyeceklerini vurguladı.

Başkan Akın, Edremitlilerle buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Halk Günü Buluşmaları kapsamında Edremitlilerle bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi’nin var gücüyle Edremit için çalışacağını söyleyen Başkan Akın “Edremit, Büyükşehir Belediyesi’nden hak ettiği değeri her zaman görecek.” dedi.

İtfaiye Daire Başkanı Halil Yılmaz’dan duygusal veda

Büyükşehir Belediyesi'ndeki daire başkanlıkları devğişimi devam ediyor. Son olarak İtfaiye Daire Başkanı Halil Yılmaz görevden alındı. 6 yıldır İtfaiye Daire Başkanlığı görevini sürdüren Halil Yılmaz, gazetecilerin de bulunduğu İtfaiye WhatsApp grubunda paylaştığı duygusal bir mesajla İtfaiye teşkilatına veda etti. Halil Yılmaz'ın yerine Seyfullah Tolga atandı.