Çanakkale Zaferi Haberleri
SON DAKİKA

Çanakkale Zaferi Haberleri

Çanakkale Şehidi Yüzbaşı Necati Bey, Kabri Başında Anıldı

18 Mart Çanakkale zaferinin 109 yılında Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Zağnos Paşa Camisi haziresinde yatan Şehit Yüzbaşı Necati Bey'i kabri başında andı.

Vali Ustaoğlu:”Çanakkale Zaferi, fedakârlık ve kahramanlığın sembolüdür.”

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu Çanakkale Zaferinin 109. Yılı nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Vali Ustaoğlu açıklamasında Balıkesir Lisesinin, henüz 15’li yaşlarında olan 100 öğrencisiyle Çanakkale Savaşı’nda en çok şehit veren okullardan birisi olduğunu vurguladı.

Seyit Onbaşı’nın “Sağol Atam” Filmi Gösterime Giriyor

Çanakkale Zaferi'nin en önemli kahramanlarından 'Koca Seyit' lakaplı Onbaşı Seyit Çubuk'un kısa filmi 8 Kasım saat 20.00’da Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde gösterime giriyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin tarihe armağanı olan kısa filmin galasına tüm vatandaşlar davet edildi.

Vali Şıldak: “ Çanakkale Zaferi Tarihte Eşi Olmayan Bir İstiklâl Destanıdır”

18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Vali Hasan Şıldak; Bu Zaferin tarihte eşine rastlanamayacak kadar muhteşem bir milli duygu, inanç ve istiklâl destanı olduğunu vurguladı…

Edremit’te Şehitlerin Kabirleri Düzenlendi

Edremit Belediyesi tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü öncesinde şehitlerin kabirlerinde bayraklar yenilenerek bakımları yapıldı.

Altıeylül Belediyesi’nden 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Klipi

Altıeylül Belediyesi’nden 18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi Klipi