Çocuk Üniversitesi Haberleri
SON DAKİKA

Çocuk Üniversitesi Haberleri

ALGEM REKOR KIRDI

Balıkesir’de örneği olmayan ve Türkiye’de örnek gösterilen Altıeylül Belediyesi, ALGEM bünyesinde ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olmaya devam ediyor. Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi (ALGEM)’de çocuk üniversitesi, üniversite hazırlık kursları, başarılı olan kadınlara mikro finans şubesi vasıtasıyla faizsiz kredi desteği ve ayrıca 7 yıl içerisinde toplamda 50 bin aileye yardım eli uzatıldı.

Altıeylül Teknofest’te, Geleceğimiz Emin Ellerde

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, İstanbul ve Ankara'dan sonra İzmir'de teknoloji tutkunlarına kapılarını açtı. Altıeylül Belediyesine bağlı Çocuk Üniversitesi’nde geçen yıl başarılı olan 43 öğrenci de İzmir’de ki Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’e katılım sağladı. Altıeylül Belediyesi Gençlik Spor Müdürlüğü’nün organizasyonunda gerçekleştirilen organizasyonda çocuklar etkinlik alanına götürüldü.

Hem Öğreniyorlar Hem Eğleniyorlar

Altıeylül Belediyesi bünyesinde ve Altıeylül Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yapmış olduğu sınavlar sonucunda Altıeylül Belediyesi Çocuk Üniversitesi’ne girmeye hak kazanan öğrenciler yılsonu etkinlikleriyle eğitim-öğretimlerini tamamladılar.

Altıeylül Belediyesi’nden Bir İlk Daha; Çocuk Üniversitesi Kuruluyor

Balıkesir Üniversitesi, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Altıeylül Belediyesi arasında gerçekleşen “Çocuk Üniversitesi Protokolü” hazırlanarak imza altına alındı.