Fenomen Haberleri
SON DAKİKA

Fenomen Haberleri

'Hayasızca Hareketler' Suçundan Gözaltına Alındılar

Dilan Polat ve Sıla Doğu, bir eğlence mekanında gerçekleştirdikleri hareketleri gerekçesiyle haklarında 'hayasızca hareketler' suçundan re'sen başlatılan soruşturma çerçevesinde gözaltına alındı.

Altıeylül Belediyesi’nden Milli Gurur; Yusuf Dikeç’e Anlamlı Jest

Altıeylül Belediyesi, Paris 2024 Olimpiyatları’nda atış stiliyle dünya çapında fenomen haline gelen milli sporcu Yusuf Dikeç’in portresini ilçede bir trafoya resmetti. Uluslararası arenada ülkemizi başarıyla temsil eden Dikeç’in başarısını ölümsüzleştiren bu çalışma, gençlere ve spor tutkunlarına ilham kaynağı olmayı amaçlıyor.

BALBUCKS İKİNCİ ŞUBESİNİ AVLU’YA AÇIYOR

Gençlerin, fenomenlerin ve ünlülerin uğrak noktası haline gelen BALBUCKS’ın ikinci şubesi, Avlu Yaşam Merkezi’nde açılacak. Başkan Yücel Yılmaz’ın vizyonuyla hayata geçirilen BALBUCKS kafeler, yoğun istek üzerine ilerleyen zamanda 20 ilçenin tamamında şubeleşecek.

Hülya Avşar da ‘BALBUCKS’ı tercih etti 

Fenomenlerin ve ünlülerin lezzet durağı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALBUCKS’ın son konuğu Hülya Avşar oldu. Avşar, BALBUCKS’ta tercihini,espresso ve havuçlu kekten yana kullandı. 

Birol Şahin’den Turhan Çömez’e Kabakdere Cevabı

Ergenliğe yeni adım atmış Z Kuşağı gibi davranan bir milletvekilimiz var. Elinde cep telefonu gördüğü her objenin her manzaranın önüne geçip fotoğraf veya video çekiyor, sivri laflar ederek sosyal medya fenomeni olmanın derdinde. Bu kısa videolarla siyaset yaptığını, görevinin bu olduğunu sanıyor.