Fırtına Haberleri
SON DAKİKA

Fırtına Haberleri

BURHANİYE BELEDİYESPOR FIRTINA GİBİ ESTİ

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup 25. Hafta maçında Burhaniye Belediyespor, Bigaspor’u 7-2’lik farklı skorla mağlup etti.

Burhaniye Belediyesi Yoğun Yağışın İzlerini Temizliyor

İl genelinde birçok noktada etkili olan sağanak yağış ve fırtına sonrasında gelişen dere taşkınları ile birlikte sahil kenarlarına kadar ulaşan dal ve odun parçaları Burhaniye Belediyesi ekipleri tarafından temizleniyor.

Büyükşehir Ekipleri Geceyi Ayakta Geçirdi

Dün gün boyu ve gece devam eden yağış ve fırtına nedeniyle meydana gelen, su baskını, ağaç devrilmesi, çatı uçması vb vakalar için Balıkesir Büyükşehir Ekipleri teyakkuz durumunu bütün gece de  sürdürdü.

Ekinlik Adasından Yaralı Hava Ambulansıyla Hastaneye Sevkedildi

Marmara Ekinlik adasında yaşanan fırtına nedeniyle denizden ulaşım sağlanamayınca, 65 yaşındaki yaralı M.Ş hava ambulansı ile hastaneye sevkedildi.

Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar Hep Bir Ağızdan Söylendi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, her yıl olduğu gibi bu yılda bir yıl boyunca gerçekleştirdikleri çalışmaların ardından “Atatürk’ün Sevdiği Türküler Konseri” ile harika bir konser gerçekleştirdi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı olarak hizmet veren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi KonservatuvarıTürk Halk Müziği Korosu, her yıl olduğu gibi bu yılda Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en sevdiği şarkılardan oluşan repertuvarıyla konserlerini gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Sanatçılarından Hakan Altıntaş’ın şefliğinde yapılan konserde; “Manastırın Ortasında”, “Allı Zeynep’im”, “Hoş Gelişler Ola”, “Bülbülüm Altın Kafeste”, “Bir Fırtına Tuttu Bizi” gibi birçok eser, koro üyeleri ve konservatuvar sanatçıları tarafından seslendirildi. Seyirciler tarafından büyük alkış alan şarkılara konservatuvarın halk oyunları grubu da Zeybek, Pamukçu Bengisi ve Kafkas danslarıyla eşlik ederek seyircilere mükemmel bir konser deneyimi yaşattılar.

Büyükşehir’den çiftçiye koruma kalkanı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 20 ilçeye 29 adet ‘Tarımsal Amaçlı Tahmin ve Erken Uyarı Meteoroloji İstasyonu kurdu. Bu istasyon sayesinde çiftçi; hem don ve fırtınaya karşı erken önlem alacak hem de zararlılara karşı doğru zamanda doğru ilacı atarak yüzde 50’ye yakın verimliliği artıracak.

Körfezin Sultanları fırtına gibi esiyor

TVF Kadınlar 1. Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen Edremit Belediyesi Altınolukspor, İzmir’de karşılaştığı Bornova A.V.R. Atletik’i 3-2 mağlup ederek 8’de 8 yaparak yoluna yenilgisiz lider olarak devam etti.

BALIKESİR İÇİN SOĞUK VE KAR KAPIDA

Yapılan son değerlendirmelere göre mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalmayla birlikte mevsim normallerinin 3 ila 5 derece altına düşeceği belirtildi.