Hakan Şehirli Haberleri
SON DAKİKA

Hakan Şehirli Haberleri

ALTIEYLÜL BELEDİYESİ'NDEN MÜJDE!

 Başkan Hakan Şehirli: “Kendi İşini Kurmak İsteyenler İçin Halkımıza Yeni Fırsatlar Sunmaya devam ediyoruz” Altıeylül Belediyesi, ekonomik kalkınmayı desteklemek adına hayata geçirdiği Mikrofinans Şubesi ile büyük bir adım attı. Teminat ve kefalet gerektirmeyen mikrokredi seçenekleriyle, dar gelirli bireylerin kendi işlerini kurmasına olanak tanıyan bu hizmet, özellikle kadın girişimcilerin ekonomik hayata katılımını teşvik ediyor… 

Başkan Hakan Şehirli: “ 7/24 Hizmet Odaklı Yerel Yönetim!”

Altıeylül’de Altyapı ve Temizlik Seferberliği: Parke Taşı Döşeme ve Hijyen Çalışmaları Devam Ediyor. Başkan Şehirli:" Daha iyi noktalara taşıma gayretimiz çalışmalarımıza yansıyor. Ekibimizle birlikte 7/24 hizmet odaklı yerel yönetim anlayışımız devam edecek" dedi.

ALTIEYLÜL’DEN BALIKESIRSPOR’A DESTEK

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, şehrimizin gururu Balıkesirspor’a destek olmak amacıyla meclis üyelerine kombine bilet dağıttı. Başkan Şehirli, Balıkesirspor’un başarısının şehrimizin birliği ve beraberliği için önemli olduğunu vurgulayarak, takımımıza olan desteğin artırılması gerektiğini belirtti.

ALTIEYLÜL’DEN BALIKESİRSPOR’A DESTEK

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, şehrimizin gururu Balıkesirspor’a destek olmak amacıyla meclis üyelerine kombine bilet dağıttı. Başkan Şehirli, Balıkesirspor’un başarısının şehrimizin birliği ve beraberliği için önemli olduğunu vurgulayarak, takımımıza olan desteğin artırılması gerektiğini belirtti.

Mahalle Sakinleri İstedi, Başkan Şehirli Yaptı

Başkan Şehirli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Plevne, Bereketli, Köseler ve Ovaköy Mahallerinde devam eden parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkanı Şehirli: “Büyük ustayı eserleriyle andık”

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli: “Büyük ustayı eserleriyle andık” Türk edebiyatının usta şairi Nazım Hikmet'i aramızdan ayrılışının 61. yıl dönümünde Altıeylül Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi Ayyıldız Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilen etkinliklerle andı.

Hakan Şehirli’den Personeline Müjde

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Hasan Can Kültür Merkezi’nde personelle bir araya geldi. Altıeylül Belediyesi’nde ilkleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Şehirli, “Belediyemizde görevli olan memur çalışanlarımıza Altıeylül Belediyesi olarak tarihinde ilk 4 bin TL bayram ikramiyesi vereceğiz.

BAŞKAN ŞEHİRLİ MUHTARLARLA BULUŞTU

Altıeylül Belediyesi Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi (ALGEM) Toplantı Salonu'nda bir araya gelen 81 kırsal 13 merkez mahalle muhtarı ihtiyaç ve taleplerini Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli ile paylaştı.

İŞ İNSANLARINDAN KONAKPINAR’A TAM NOT

Altıeylül Belediyesi'ne bağlı Konakpınar Gençlik Merkezinin misafirleri Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve BASİAD üyeleri oldu. Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, ''Sizleri tesisimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk'' dedi.

Başkan Hakan Şehirli’den 1 Mayıs Mesajı

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Şehirli, “1 Mayıs umut dolu bir gün geleceğe dair umutlarımızı birlikte daha güçlü bir şekilde haykrdığımız bir gün”dedi.

ATAMIZA TEŞEKKÜRLERİMİZLE

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, TBMM’nin açılmasıyla beraber çocuklara armağan ettiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram”ı Altıeylül’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinliklere Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Erden Köybaşı ve vatandaşlar katılım sağladı.

Hakan Şehirli’den Mansur Yavaş’a ziyaret!

Bir dizi temaslar için Ankara’da olan Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, rekor oyla seçilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti.

BAŞKAN HAKAN ŞEHİRLİ’NİN MİSAFİRLERİ ERASMUS ÖĞRENCİLCERİ OLDU

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli; Polonya-Danimarka ve Portekiz’den gelen öğrenciler ile bir araya geldi. Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Başkan Şehirli, “Öncelikle Altıeylülümüze, Balıkesirimize hoş geldiniz. Sizleri ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

ŞEHİRLİ: SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN GURUR DUYDUM

Altıeylül Belediyesi, vatani görevini yapmak için askere gidecek gençlere yönelik özel bir program düzenledi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’nde bulunan Tomruk Kafe’de askere gidecek gençlerle bir araya gelen Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, “Şimdiden sizlere hayırlı tezkereler diliyorum’ dedi.

Altıeylül Belediyesi’nde yeni dönemin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi

Altıeylül Belediyesi’nde yeni dönemin ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Hakan Şehirli başkanlığında yapıldı. Toplantıda meclis ihtisas komisyonları ve üye birliklerin temsilcileri seçildi.