Huzurevi Haberleri
SON DAKİKA

Huzurevi Haberleri

Başkan Akın Koca Çınarları Yalnız Bırakmadı

Bayramın ikinci gününde de hemşehrileriyle kucaklaşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Sındırgılı vatandaşlarla bir araya geldi. Karesi’deki Huzurevini de ziyaret eden Başkan Akın, koca çınarların ellerini öperek bayramlarını kutladı.

Vali Ustaoğlu Huzurevi Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi

Vali İsmail Ustaoğlu, Karesi Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan büyüklerle iftar sofrasında buluştu.

Yaşlılar Günü Etkinliğinde Eğlenceli Anlar Yaşandı 

Vali İsmail Ustaoğlu, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Balıkesir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte huzurevi sakinleri ile bir araya geldi. 

Vali Ustaoğlu'dan Huzurevine Sürpriz Ziyaret

Vali İsmail Ustaoğlu, Karesi Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Huzurevinde İftar Vakti 

Vali Hasan Şıldak, Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Birlik ve beraberliğin pekiştiği, hoşgörü ve paylaşımın arttığı Ramazan ayında her gün farklı kesimden Balıkesirlilerle bir araya gelen Şıldak, huzurevi sakinlerinin sofrasına konuk oldu.

‘Sevgi Yumağı’ Projesi

Kuruluşundan itibaren insan odaklı projeleri ile kısa sürede herkesin ilgisini çeken, toplumun her kesiminden gönüllüleri ile de fark yaratan Balıkesir Kent Konseyi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Grubu; gönüllere dokunan ‘Sevgi Yumağı’ projesi kapsamında Balıkesir Huzurevi Bahçesi’nde bir araya geldi.

Yaşlılara Protokol ve Çocuklardan Moral

Balıkesir Valiliği Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen Moral gecesinde İl Protokolü ve çocuklar yaşlılarla birlikte oldular.

Vali Şıldak Huzurevi Sakinleriyle İftarda Buluştu

Vali Hasan Şıldak, Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Balıkesir Huzurevinde kalan büyüklerin iftar sofralarına konuk oldu.

Bu Kahvaltı Gönülleri Doyurdu

Vali Hasan Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak, Yaşlılar Haftası ile Down Sendromlular Farkındalık Günü dolayısıyla Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan büyükler, Çocuk Evlerinde kalan çocuklar ile Down Sendromlu çocuklar ve aileleriyle kahvaltıda bir araya geldi.