Ismail Ustaoğlu Haberleri
SON DAKİKA

Ismail Ustaoğlu Haberleri

Öğrenciler Karne Heyecanı Yaşadı

Vali İsmail Ustaoğlu, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının sona ermesiyle karne heyecanı yaşayan öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu.

Vali Ustaoğlu Ayvalık’ta Muhtarları Dinledi

Vali İsmail Ustaoğlu mahalle muhtarları ile bir araya geldiği programlarına Ayvalık İlçesiyle devam etti.

Valisi İsmail Ustaoğlu Muhtarlarla Buluştu

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Ayvalık İlçesi'nde muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda güvenlik, turizm ve uyuşturucuyla mücadele gibi konular ele alındı.

ÖMER SEYFETTİN PANELİ: TÜRK EDEBİYATININ USTA KALEMİNE SAYGI DURUŞU

"Şehrime ve Kültürüme Sahip Çıkıyorum Projesi" ile Balıkesir’in yetiştirdiği önemli şahsiyetlerin gençlere tanıtılması amacıyla Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile "Ömer Seyfettin Paneli" düzenlendi.

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi

Kamu hizmetlerinin etkili ve verimli bir şekilde sunulması, vatandaş odaklı bir yönetim anlayışının benimsenmesi amacıyla Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Valilik Necatibey Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

TÜBİTAK’la Eğitim Çıtası Yükseliyor

Vali İsmail Ustaoğlu, TÜBİTAK Ortaokul ve Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Finallerinde başarı gösteren öğrencilerle bir araya geldi.

Marmara’nın İncisinde Orman Yangınlarına Karşı Hazırlık Yapıldı

Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında Orman Yangınları ile Mücadele Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Ustaoğlu Edremit’te Muhtarlarla Buluştu

Vali İsmail Ustaoğlu mahalle muhtarları ile bir araya geldiği programların üçüncüsünü Edremit İlçesine gerçekleştirdi.

Engelliler Haftası Coşkuyla Kutlandı

Vali İsmail Ustaoğlu, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla özel eğitim okullarında eğitim gören öğrenciler tarafından hazırlanan programa katıldı.

“Karayolu Trafik Güvenliği ve Karayolu Trafik Haftası” Kutlandı

Vali İsmail Ustaoğlu “Karayolu Trafik Güvenliği ve Karayolu Trafik Haftası” kapsamında Çocuk Trafik Eğitim Parkında düzenlenen programa katıldı. Programa katılan minikler akülü araba ve motosiklet kullanarak trafik kurallarını uygulamalı öğrendiler. 

Vali Ustaoğlu Muhtarları Dinledi

31 Mart 2024 seçimlerinin ardından ilk olarak geçtiğimiz hafta Karesi İlçesine bağlı mahallelerin muhtarlarını dinleyen Vali İsmail Ustaoğlu bu kapsamdaki programlarına Altıeylül İlçesiyle devam etti. 

Vali Ustaoğlu Muhtarlarla Buluştu

Vali İsmail Ustaoğlu Karesi İlçesine bağlı mahallelerin muhtarları ile bir araya geldi.

Vali Ustaoğlu Koltuğu Devretti

Vali İsmail Ustaoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını temsili olarak Burhan Erdayı İlkokulu Öğrencisi Cemre Bulgurcu'ya devretti.

İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında Kaymakamlar, güvenlik birimleri ve ilgili kurumlar ile Asayiş ve Güvenlik Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Balıkesir’in emniyet ve asayişle ilgili ilk üç ayın detaylı değerlendirmesi yapıldı ve önümüzdeki döneme yönelik planlanacak ve gerçekleştirilecek çalışmaları ele alındı. 

Gezici Kütüphane Öğrencilerle Buluştu

Vali İsmail Ustaoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın kütüphane kullanımına ilişkin farkındalığın arttırılması ve kitaplara ulaşımın kolaylaştırılması amacıyla başlattığı proje kapsamında Balıkesir’e gönderilen ‘Gezici Kütüphane’ yi ziyaret etti. 

“Merkezimde Ramazan” İftar Programında Gençlerle Buluştu

“Merkezimde Ramazan” programı kapsamında, Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda Tasavvuf musikisi eşliğinde düzenlenen iftar programına Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, İl Jandarma Komutanı Nurettin Alkan, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Emine Böçkün, Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Birim Müdürleri, Gençlik Liderleri ve çok sayıda genç katıldı.

Kahraman Şehitlerimiz Şükran ve Minnetle Anıldı

Vali İsmail Ustaoğlu 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109 uncu Yıl Dönümü dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.

Vali Ustaoğlu:”Çanakkale Zaferi, fedakârlık ve kahramanlığın sembolüdür.”

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu Çanakkale Zaferinin 109. Yılı nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Vali Ustaoğlu açıklamasında Balıkesir Lisesinin, henüz 15’li yaşlarında olan 100 öğrencisiyle Çanakkale Savaşı’nda en çok şehit veren okullardan birisi olduğunu vurguladı.

Kanla Sulanmış Toprak, Kuvâ-yi Milliye Şehrine Getirildi

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Cumhuriyetin 100'üncü Yılında Anadolu'dan Çanakkale'ye Projesi ile Çanakkale Şehitliği’nden alınan ‘Şehitlik Toprağı’ ve Türk Bayrağı Vali İsmail Ustaoğlu’na takdim edildi.

Vali Ustaoğlu Huzurevi Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi

Vali İsmail Ustaoğlu, Karesi Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan büyüklerle iftar sofrasında buluştu.

Vali Ustaoğlu’ndan Tıp Bayramı Mesajı

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ustaoğlu, "Yürütülen sağlık hizmetlerinin kalitesi, bir ülkenin gelişmişlik seviyesinin en önemli göstergelerinden biridir." dedi.

Vali Ustaoğlu Balıkesir'in suç dosyasını açıkladı

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı sonrasında asayiş suçları ile mücadele, terörle ve teröristle mücadele, uyuşturucu ile mücadele, organize suç örgütleri, çete ve mafya türü suç grupları ile mücadele, kaçakçılık ve mali suçlarla mücadele, düzensiz...

‘Aynı coşkuyu ve heyecanı hep birlikte gönülden hissediyoruz’

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu Atatürk’ün Balıkesir’e gelişinin 101. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Vali İsmail Ustaoğlu, BAÜN’ü Adım Adım Gezerek İnceledi.

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu'ndan Balıkesir Üniversitesini ziyaret ederek her bölümü ve her yeri tepeden tırnağa inceleyerek bilgi aldı.

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Ustaoğlu Başkanlığında Yapıldı

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Ustaoğlu’ndan Bandırmaspor ziyareti

Ligde mücadele eden Bandırmaspor’u ziyaret eden Vali İsmail Ustaoğlu yönetime ve sporculara başarı diledi.

Vali Ustaoğlu: “Gazetecilik Milletimizin sesi, vicdanıdır”

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Vali İsmail Ustaoğlu; “Basın, demokrasinin ve toplum hayatının önemli ve etkili bir denetim organı olması sebebiyle, kamu düzeninin vazgeçilmez temel unsurlarından biridir” dedi. 

Sındırgı 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Hizmete Açıldı

Sındırgı İlçesi Mandıra Mahallesinde hizmete başlayan Sındırgı 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun açılışı Vali İsmail Ustaoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi.

Vali Ustaoğlu: ” 2024 Yılı milletimiz ve insanlık için hayırlı bir yıl olsun”

Vali İsmail Ustaoğlu yayınladığı Yeni Yıl Mesajında “Milletimiz ve insanlık için hayırlı bir yıl olmasını temenni ediyorum.”

BALIKESİR HABER TV’DEN VALİ USTAOĞLU’NA ZİYARET

Balıkesir Haber TV imtiyaz sahipleri Sıtkı Şeremetli ve Ramazan Karaca Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’na bir ziyarette bulundu