Kıbrıs Haberleri
SON DAKİKA

Kıbrıs Haberleri

Balıkesir’in, Kıbrıs’ta ‘Kardeş Şehri’ Olacak

KKTC Cumhurbaşkanı Özel Danışmanı Orhan Tuğbay, Balıkesir 5. Aromaterapi Festivali’ne katılarak “Kazdağları’ndan Beşparmak Dağları’na Bitkilerin Kardeşliği” adlı bir seminer verdi. Kıbrıs Barış Harekâtı’nda en çok gazisi bulunan Balıkesir’e ayrıca müteşekkir olduklarını vurgulayan Tuğbay, Başkan Ahmet Akın ile görüştüklerini ve Kıbrıs’tan bir şehir ile Balıkesir’i, “Kardeş Şehir” yapacaklarını söyledi.

Ali Taylan ÖZTAYLAN ;19 Eylül Gaziler Günü Kutlama Mesajı

Malazgirt’ten, Kosova’ya, Mohaç’tan Sakarya’ya ecdadımızın ayak bastığı her yer kahramanlık destanlarıyla doludur. Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla gazi milletimizin yazdığı kutlu destanlar bizlere Anadolu’yu Yurt; Semerkant’tan Trablus’a, Kırım’dan Saraybosna’ya, Kore’den Kıbrıs’a kadar üç kıtayı gönül coğrafyası kılmıştır. Milli mücadelemiz ise onurun, izzetin, istiklalin ve istikbalin taarruzu olarak tarihe mühür vurmuştur.

Edremitli muhtarlar Kıbrıs’ta

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ve mahalle muhtarları Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluş yıldönümü olan 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı törenlerine katıldı.

Gaziler Derneği’nde Şehitler İçin Hayır Düzenlendi

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Balıkesir Şube Başkanlığı, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 48. yıldönümü dolayısıyla hayır düzenledi.

KKTC'li Yöneticilerden Tayfun Canlı’ya ziyaret!

Edremit Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Belediye Sözcüsü Tayfun Canlı'ya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yöneticileri ziyaret gerçekleştirdi.

Balıkesir Merkezli 8 İlde FETÖ Operasyonu

Balıkesir merkezli toplam 8 il (Ağrı, Ankara, Elazığ, İstanbul, İzmir, Malatya, Sivas) ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 16 adreste eş zamanlı olarak operasyon başlatıldı.