Kocaavşar Haberleri
SON DAKİKA

Kocaavşar Haberleri

KOCAAVŞAR’A DÜĞÜN SALONU SÖZÜ

Seçim çalışmalarına Kocaavşar Mahallesi’nde sürdüren ve düzenlenen mitingte konuşan Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dinçer Orkan, CHP’nin adayına da göndermelerde bulundu. Orkan, “Ey iki arkadaş siz daha dün AK Parti’deydiniz, ne oldu da Cumhuriyet Halk Partili oldun? Bizde 6 Ok var nedir diye sorsunlar mı? Bilebilirler mi? O zaman ellerinden tutum Karesi Atatürk Evi’ne götürecekler. Orada o avukatlara Atatürk inkılaplarını gösterecekler” dedi.

Kocaavşarlılar’dan Hakan Aka’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Karesi Kocaavşar Mahalle sakinleri AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kocaavşar Mitingine Binler Katıldı

AK Parti İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin Kocaavşar’da düzenlediği mitingte kalabalıklar alana sığmadı, coşku ve destek hiç eksilmedi.

Karesi’de Beton Yol Çalışmaları Hızlandı

Karesi Belediyesi yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Naipli ve Kocaavşar’a asfalt yola göre daha ekonomik ve daha kaliteli olan beton yol çalışması yapılarak tamamlandı.

Kocaavşar’da Sözler Bir Bir Yerine Getirildi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi İlçesi’ne bağlı Kocaavşar Mahallesi’nde meydana gelen patlamada evleri zarar gören Eroğul ailesinin evini söz verdiği gibi baştan aşağıya yeniliyor. Aynı olayda motosikleti yanan Mehmet Emin Kaçar adlı gence de yeni motosikleti teslim edildi.