Mehmet Ertaş Haberleri
SON DAKİKA

Mehmet Ertaş Haberleri

Edremit’te Can Dostlar Yuvasına Kavuşuyor

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Çıkrıkçı Mahallesi’nde ki Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni yeniden hizmete açmak için harekete geçti. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen çalışmalar kapsamında merkezin 2 ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Altınoluk Meydanı Ve Kuyudere Projesi Yeniden Canlanıyor

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş'ın talimatlarıyla başlatılan çalışmalar kapsamında, Altınoluk Meydanı ve Kuyudere Projesi için yeniden harekete geçildi.

Edremit’te Kaçak Yapılara Geçit Yok

Göreve geldiğinde işgal ve kaçak yapılara asla geçit vermeyeceğini belirten Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, zaman kaybetmeden çalışmalara başladı. Avcılar Mahallesi’nde tespit edilen kaçak yapının yıkımı gerçekleştirildi.

Muhammet’in Kazdağları hayali gerçek oldu

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş Dünya Engelliler Haftası ‘nda 14 yaşında ki engelli öğrenci Muhammed’in dileğini yerine getirerek Kazdağları Cam Seyir Terasına götürdü.

 Başkan Ertaş, özel çocuklarla bir araya geldi

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Dünya Engelliler Haftası Programı’na katılarak özel çocuklarla bir araya geldi ve onların her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

Zarar gören yollar onarılıyor

Edremit'te doğalgaz ve diğer altyapı çalışmaları sebebiyle zarar gören yolların onarımı için 13 ayrı ekip görevlendirildi. Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için çalışmaların gece gündüz sürdüğünü belirtti.

Edremit’te Yol Seferberliği

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, doğalgaz başta olmak üzere çeşitli altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların bakım, onarım ve tamiratına hız verdi.

Edremit Belediye Başkanı, 23 Nisan'da koltuğunu öğrenciye devretti

Edremit ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, koltuğunu Karagözoğlu İlkokulu öğrencisi Begüm Taşkıran'a devretti. Taşkıran, temiz bir ilçe olması talimatını verdi ve Atatürk'ü minnetle anarak çocuklara teşekkür etti.

Başkan Ertaş, ilk yardımcısını belirledi

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, CHP’li Belediye Meclis Üyesi Cavit Cebeci’yi Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirdi.

Başkan Ertaş, ilk yardımcısını belirledi

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, CHP’li Belediye Meclis Üyesi Cavit Cebeci’yi Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirdi.

BAYRAMDA BAŞKAN ERTAŞ’A ZİYARETÇİ AKINI

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş bayramın ikinci günü belediyede vatandaşlarla bayramlaştı. Belediye Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşmaya ilgi büyük oldu, belediye binası girişine kadar uzun kuyruklar oluştu.

MEZARLIKLAR TEMİZLENDİ

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş'ın talimatıyla, Ramazan Bayramı öncesi mezarlık ve şehitliklerde temizlik ve bakım onarım çalışmaları hızlandırıldı. Ekipler, mezarlıklarda temizlik ve çevre düzenlemelerini tamamlayarak, bayram ziyaretleri için hazır hale getiriyorlar.

Edremit'te Mehmet Ertaş dönemi başladı

31 Mart seçimlerinde CHP’den Edremit Belediye Başkanı seçilen Mehmet Ertaş, düzenlenen devir teslim töreni ile görevine resmen başladı.