Mehmet Şimşek Haberleri
SON DAKİKA

Mehmet Şimşek Haberleri

DP Sözcüsü Altıntaş: "Kamuda tasarruf, yerel basına darbe vurdu!"

DP Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Haydar Altıntaş, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yanıtlaması talebiyle hazırladığı soru önergesinde, iktidarın yayınladığı tasarruf genelgesi nedeniyle yerel basının resmi ilan gelirlerinin yarı yarıya azaldığını belirterek, yerel basını korumak üzere alınacak tedbirleri sordu.

Kamuda tasarruf paketi açıklandı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde “Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi”ni kamuoyuyla paylaştı.

YANGIN VAARR!..

Beyler... Vatandaş perişan, vatandaş aç. Kiralar almış başını gidiyor. Çarşıda, pazarda her şey ateş pahası. Halkımız geçim sıkıntısı çekiyor. İşçi, memur, köylü ,esnaf kötü durumda. İnsanlarımız artık yoksulluk değil açlık sınırının altında bir yaşam sürüyor. Siyasilerden çözüm istiyoruz. Onlar ne yapıyor. İktidar yanlıları yaşananların üstünü örtmeye, muhalefet ise istismar etmeye çalışıyor.(K.Ş) SİZDEN GELENLER

Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın’dan Bakan Şimşek’e Sorular

DEVA Partisi Genel başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından cevaplanmasını istediği 4 sorulu önergesini TBMM Başkanlığına verdi. 

Serkan Sarı:"Tasarruf kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanacak mı?"

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı’dan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e tepki. CHP’li Sarı, vatandaşın merak ettiği soruları Bakan Şimşek’e sosyal medyasından yayınladığı video ile sordu.