Metamfetamin Haberleri
SON DAKİKA

Metamfetamin Haberleri

Şüpheli Araçta Uyuşturucu Bulundu

Bandırma ilçesinde polis ekipleri şüpheli araçta yapılan aramada torpido bölümünde 7 gram metamfetamin ve 1 adet pipe ele geçirdi. Şahısların tedirgin tavır sergilemesi üzerine arama kararı talep edildi. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Uyuşturucu Operasyonu: Şüpheliler Yakalandı

Sındırgı ilçesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı tespit edilen 4 şüpheli ve araçlarına yönelik operasyonda, yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Operasyon sonucunda bir hassas terazi, metamfetamin maddesi, sentetik ecza hapları ve çeşitli aparatlar bulundu.

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Bandırma ilçesinde yapılan kaba üst aramasında üç ayrı şahıstan uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüphelilerden birinden 3.15 gram metamfetamin ve uyuşturucu madde içiminde kullanılan bir aparat bulunurken, diğer iki şahıstan ise toplamda 1.45 gram metamfetamin ele geçirildi. Olaylarla ilgili tahkikat başlatıldı.

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Edremit’te jandarma tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda bir kişi gözaltına alındı. Operasyonda 9 gram metamfetamin, 1 adet av tüfeği, 1 adet cep telefonu ve 11 bin 280 TL ele geçirildi.

Emniyet’ten Şehir Merkezindeki Suçlulara Operasyon

Balıkesir Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, il merkezi mahallelerinde kapsamlı bir uygulama gerçekleştirdi.15 Kasım 2023 günü yapılan uygulamalarda birçok suç unsuru ve suçlular ele geçirildi.