Müjde Haberleri
SON DAKİKA

Müjde Haberleri

Ayakkabıcılar Çarşısı Yenilenecek

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık ile birlikte Ayakkabıcılar Çarşısı esnafına ziyarette bulunarak yıllardır yapılmayan düzenlemelerin yapılacağının müjdesini verdi.

Başkan Akın, Aralarında Husumet Bulunan Aileleri Barıştırdı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, kırsal Köseler Mahallesi’ni ziyaret etti. Ayağının uğuruyla giden Başkan Ahmet Akın, köyde aralarında husumet bulunan iki aileyi, mahalle sakinlerinin isteğiyle bir araya getirerek barıştırdı. Barışmalarının şerefine köye çocuk parkı yapacağı müjdesini veren Başkan Akın, parkın adının “Barış” olacağını söyledi.

Milli Kuvvetler, Hafta Sonları Müzikle Anılacak

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin, hafta sonları trafiğe kapattığı Milli Kuvvetler Caddesi’nde düzenlediği konserler büyük ilgi gördü. Başkan Ahmet Akın, konserlerin her hafta sonu devam etmesini isteyen vatandaşların talebi doğrultusunda konserlerin devam edeceğinin müjdesini verdi.

Hakan Şehirli’den Personeline Müjde

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Hasan Can Kültür Merkezi’nde personelle bir araya geldi. Altıeylül Belediyesi’nde ilkleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Şehirli, “Belediyemizde görevli olan memur çalışanlarımıza Altıeylül Belediyesi olarak tarihinde ilk 4 bin TL bayram ikramiyesi vereceğiz.

Başkan Akın’dan; Bandırma ve Körfez’de deniz taksi müjdesi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Bandırma’da gerçekleştirdiği Halk Günü Buluşması öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Akın “Bu yazdan itibaren bu bölgede ve Körfez’de deniz taksilerimizi göreceksiniz.” diyerek deniz taksi müjdesini verdi.

Başkan Akın’dan, Yakupköy’e ziyaret

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Yakupköy’de vatandaşlarla bir araya gelerek ücretsiz tarımsal sulama ve suda yüzde 15 oranındaki indirim teklifiyle ilgili müjdeyi ilk ağızdan kendisi verdi. Köyde incelemelerde bulunan Başkan Akın, eksikleri tespit ederek en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Başkan Akın’dan Balıkesirlilere çifte müjde

Seçim döneminde verdiği sözleri bir bir yerine getiren Başkan Ahmet Akın; 2024 yılı tarımsal sulama hizmet bedellerinin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanması ile su tarifelerine yüzde 15 indirim yapılması konusunda telif verdi. Mayıs ayının 2. Birleşiminde meclis üyelerinin oylamasına sunulmasının ardından kararlar, Haziran ayından itibaren geçerli olacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, suya yüzde 15 indirim müjdesini verdi

Seçim döneminde suda indirim sözü veren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, suya yüzde 15 indirim yapılması önergesini meclis üyelerine sundu. Kararın oylanmasının ardından haziran ayından itibaren Balıkesirliler suyu indirimli kullanacak.

CANBEY’DEN SAĞLIK ALANINDA MÜJDELER

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa CANBEY, sağlık alanında beş müjdeyi duyurdu.

Başkan Akın’dan, gençlere müjde

Balıkesir Üniversitesi ve Uluslararası Bilgi Teknolojileri Topluluğu’nun ortaklaşa düzenlediği ‘Wowofest-Öğrenci İşi Kariyer Fuarı’ Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın katılımıyla açıldı. Fuarda gençlere seslenen Başkan Ahmet Akın, şehrin belirli noktalarında ‘İstihdam Ofisi’ açacaklarının müjdesini verdi.

BAŞKAN AKIN’DAN, GENÇLERE MÜJDE

Balıkesir Üniversitesi ve Uluslararası Bilgi Teknolojileri Topluluğu’nun ortaklaşa düzenlediği ‘Wowofest-Öğrenci İşi Kariyer Fuarı’ Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın katılımıyla açıldı. Fuarda gençlere seslenen Başkan Ahmet Akın, şehrin belirli noktalarında ‘İstihdam Ofisi’ açacaklarının müjdesini verdi.

YÖRÜK BEYİ ERAY’DAN YÖRÜK TÜRKMEN KÜLTÜR MERKEZİ MÜJDESİ

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Balıkesir Yörük ve Türkmen Federasyonu tarafından organize edilen iftar programına katıldı.

10 Mart’ta sözü verdi, Mayıs’ta tamamlanacak

10 Mart’ta, yıllardır atıl durumda bulunan Çıkrıkçı Hayvan Barınağı’nın baştan aşağı yenileyeceklerinin müjdesini veren Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz çalışmaları başlattı. Barınak Mayıs ayında tamamlanarak hizmete girecek.

Başkan Orkan: “Hükümetimizle Uyumlu Çalışma Hizmet Olarak Dönüyor”

Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Dinçer Orkan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan belediyeye 2 adet çöp kamyonu hibe edildiğini müjdeledi. Merkezi yönetim ile belediyelerin uyumlu çalışmasının önemine değinen Başkan Orkan, “Bakanlıklarımızla kurduğumuz olumlu diyaloglar her daim Karesi'mize hizmet olarak dönüyor” dedi.

Tarımsal sulama ücretsiz

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile birlikte Altıeylül İlçesi Karamanköy Mahallesi’nde iftara katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, tarımsal sulamanın ücretsiz olduğunun müjdesini verdi.

Altıeylül Mola Evleri’ne kavuşacak

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, özel gereksinimli çocuğu olan aileler için müjdeyi verdi; Altıeylül Mola Evleri’ne kavuşacak.

Çiftçiye Tarımsal Sulama Ücretsiz..

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile birlikte Altıeylül İlçesi Karamanköy Mahallesi’nde iftara katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, tarımsal sulamanın ücretsiz olduğunun müjdesini verdi.

Kırsalda asfaltsız ve parkesiz yol kalmayacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; Bandırma, Havran ve merkeze kurdukları 3 asfalt plenti ve BALTOK Parke Taşı Üretim Tesisi sayesinde kırsal mahallelerde asfaltsız ve parkesiz yol kalmayacağını müjdeledi. Talep ettiğini bakanlıklardan alabilen bir başkan olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, “1500 günde hepsini halledeceğiz, biz ‘Hemen yarın, 1 Nisan’da buradayız’ diye atıp tutmuyoruz.” dedi.

Başkan Yılmaz’dan hayvanseverlere müjde!

Başkan Yılmaz’dan hayvanseverlere müjde! Edremit’te Mutlu Patiler Buluşmasına katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’dan hayvanseverlere müjde; 20 ilçeye Mobil Rehabilitasyon Merkezi ve Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi geliyor. Ayrıca şehirde Sokak Hayvanları Doğal Yaşam Alanları oluşturulacak.

“Büyükşehir’e 10 bin yeni personel alınacak”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 20 ilçeye kurmaya başladıkları; BALBUCKS, DGM, NE10, tedavi merkezleri, spor kompleksleri, BALMEK gibi kuruluşlarda çalışacak 10 bin yeni personeli belediye ve belediyenin kendi şirketlerine alacaklarının müjdesini verdi. Başkan Yılmaz, BALBUCKS’ların mayıs ayına kadar tamamlanacağını da söyledi.

Yücel Yılmaz’dan 10 numaralı şehre 100 proje

2024-2029 Şehir Yönetim Manifestosunu açıklayarak istihdamdan kentsel dönüşüme, sosyal belediyecilikten sanayiye kadar100 yeni müjde veren Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Size söz veriyorum; “2028’de Türkiye’de en yaşanılır ve özenilen şehir Balıkesir olacak” dedi.

ÜLKÜ YOLU AÇILIŞINDA MÜJDELER SIRALANDI

Göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği hizmetlerle Edremit’in sorunlarını bir bir çözüme kavuşturan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Körfez trafiğini rahatlatacak Ülkü Yolu’nun açılışını Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katılımlarıyla gerçekleştirdi. Edremit’e Tarım OSB ve arıtma müjdesi veren Başkan Yılmaz’a, Bakan Özhaseki bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada projelerinde tam destek vereceklerini söyledi.

Yücel Yılmaz’dan ‘Sağlıkçı Kart’ müjdesi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, sağlık çalışanları için toplu taşıma hizmetlerinden yüzde 40 indirimli yararlanabilecekleri “Sağlıkçı Kart” müjdesini açıkladı. Böylelikle sağlıkçılar; belediye otobüslerinden 7,5 liraya, özel tolu taşıma araçlarından ise 10 liraya faydalanabilecek.

 Yücel Yılmaz’dan ‘Sağlıkçı Kart’ müjdesi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, sağlık çalışanları için toplu taşıma hizmetlerinden yüzde 40 indirimli yararlanabilecekleri “Sağlıkçı Kart” müjdesini açıkladı. Böylelikle sağlıkçılar; belediye otobüslerinden 7,5 liraya, özel tolu taşıma araçlarından ise 10 liraya faydalanabilecek.

Selman Hasan Arslan'dan İşçiye Veda Zammı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan belediye işçileriyle Edremit Belediyesi Meclis Salonu’nda bir araya geldi. Müjdeli haberi işçiye kendisi veren Başkan Arslan, emekçilerin maaşlarına rekor zam yaptı.

Bandırma’ya da Hastane Müjdesi

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan Manyas’tan sonra Bandırmaya hastane müjdesini verdi.

Erdek halkına müjde

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Erdek İlçesi’nin Kastri Mevkii’ndeki yaklaşık 2 milyon metrekarelik alanda vatandaşın imar sorununu çözüyor. Şubat ayı içerisinde vatandaşlar 20 yıldır bekledikleri tapularına kavuşacak.

ÖĞRETMENE ULAŞIMDA YÜZDE 76’YA VARAN İNDİRİM

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlere müjde üstüne müjde verdi. Öğretmenler artık Büyükşehre ait otobüslere yüzde 59 ile yüzde 76 oranında indirimli binecek. Ayrıca öğretmenler, 21-24 Kasım tarihleri arasında Balbucks, OnHann Otel ve restoranlarından yüzde 20 indirimli faydalanacak.

ÜLKÜ YOLU, KÖRFEZ TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Körfez’in trafik yoğunluğunu önemli ölçüde azaltacak Ülkü Yolu’nun Ocak ayında resmi açılışını gerçekleştireceklerini müjdeledi.

Veysel Çiftçi Parkı’na Çocuk Oyun Alanı

1. Oruçgazi Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Veysel Çiftçi Parkı’na çocuk oyun alanı yapılacağını müjdelerken çalışmalar sürüyor. Başkan Orkan’ın önerisine mahalle sakinleri de sahip çıktı.