Ören Haberleri
SON DAKİKA

Ören Haberleri

Her Çocuk Bir Define: Dünya İnsanı Dayanışma Derneği 11. Köy Okulunun Temelini Attı

Dünya İnsani Dayanışma Derneği (World Human Relief), Anadolu'da eğitime erişimi artırmak amacıyla yürüttüğü projeler kapsamında açacağı 11'inci okulunun temel atma törenini gerçekleştirdi.

Aromaterapi’ye dair her şey bu festivalde

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde; Ayvalık, Burhaniye, Edremit ve Gömeç Belediyelerinin paydaşlığında düzenlenen Balıkesir 5. Aromaterapi Festivali, kapılarını araladı. Aromaterapiye dair her şeyin yer aldığı festival, BAÇEM ve Ören Sahili’nde muhteşem bir atmosferde gerçekleştiriliyor.

Deniz şehitlerinin anısına Sahil Güvenlik hücumbotu ile denize çelenk bırakıldı

Edremit ilçesinde 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 98. yıl dönümü törenle kutlandı.

Cesur, artık gereken ilgi ve sevgiyi görecek

Şiddet gören sokak köpeğini korumasına alan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; tedavi ve bakımlarını tamamlamasının hemen ardından Arbil Hanımın öncülüğünde sahiplendirdi. Köpeğin adını “Cesur” koyan havyansever Fatma Özcan “Gereken; ilgiyi, sevgiyi, alakayı görecek.” dedi.

Kaybolan Ekonomist Korhan Berzeg'in Cenazesi Toprağa Veriliyor

Gönen’e bağlı Armutlu Mahallesi'nde kaybolan ve 312 gün sonra kemik parçalarına ulaşılan Ekonomist Korhan Berzeg'in cenazesi, helallik alınması için köydeki evine getirildi. Berzeg'in eşi ve çocuklarının da hazır bulunduğu cenaze töreninde dualar okundu ve vatandaşlardan helallik alındıktan sonra cenaze köy camisine götürüldü.

Paris Olimpiyatları Ön Elemesi, Ören Plajı’nda yapıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Voleybol Federasyonu iş birliğinde Ören Plajı’nda CEV Plaj Voleybolu Milletler Kupası 2024 Turnuvası 1. Ayak Müsabakaları (Paris Olimpiyatları Ön Elemesi) gerçekleştirildi. Finale kalan takımlara kupalarını takdim eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesir’i tüm sporların merkezi haline getireceklerini vurguladı.

BAÜN, “4. Uluslararası Yargı Sempozyumu”na Ev Sahipliği Yapıyor

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) ev sahipliğinde; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Kent Konseyinin desteği ile düzenlenen “4. İdare Hukuku ve İdari Yargı Uluslararası Sempozyumu” (ISALAJ-2024) BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Malazgirt Konferans Salonunda gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı.

Balkan şampiyonası Ödül Töreni düzenlendi

Burhaniye ilçesinde düzenlenen 2024 TVF U20 Kulüpler Türkiye Şampiyonası Voleybol Kadınlar ve Erkekler plaj voleybolu Balkan şampiyonası ödül töreni yapıldı. Birçok ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen takımlar arası voleybol maçları da halka açık olarak Ören Sahilde gerçekleştirildi.

Engelliler Haftası Coşkuyla Kutlandı

Vali İsmail Ustaoğlu, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla özel eğitim okullarında eğitim gören öğrenciler tarafından hazırlanan programa katıldı.

Zarar gören yollar onarılıyor

Edremit'te doğalgaz ve diğer altyapı çalışmaları sebebiyle zarar gören yolların onarımı için 13 ayrı ekip görevlendirildi. Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için çalışmaların gece gündüz sürdüğünü belirtti.

Edremit Belediyesi yol çalışmalarına hız verdi

Edremit Belediyesi, ilçe genelinde yolların düzenlenmesi için yoğun bir çaba harcıyor. Doğalgaz başta olmak üzere çeşitli altyapı çalışmaları sebebiyle zarar gören yolların onarımı için 13 ayrı ekip görevlendirildi.

ÇOCUK BAŞKAN MAKAMI DEVRALDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve geleneksel hale gelen, çocukların temsili olarak yönetici koltuğuna oturmaları töreninde, Burhaniye Belediye Başkanlığı koltuğu Can Kuyumcu’ya emanet edildi.

Atatürk'ün Edremit'e Gelişinin 90. Yıldönümü Kutlandı

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Edremit'e gelişinin 90. yıl dönümü, düzenlenen törenlerle kutlandı.

Burhaniye Bayramı Parkta Kutladı

Ramazan Bayramı Burhaniye’de kutlandı. Her sene geleneksel olarak yapılan Bayramlaşma töreni Burhaniye Turan Bayraktar Parkında gerçekleştirildi.

BİGADİÇTE MUSTAFA GÖKSEL DÖNEMİ

Bigadiç Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Göksel , görevi devraldı. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Ak Parti adayı olarak Bigadiç belediye başkanlığına seçilen Mustafa Göksel , İlçe Seçim Kurulundan dün mazbatasını almasının ardından bugün Bigadiç Belediyesinde düzenlenen devir teslim töreni ile başkanlık mührünü devraldı.

Edremit'te Mehmet Ertaş dönemi başladı

31 Mart seçimlerinde CHP’den Edremit Belediye Başkanı seçilen Mehmet Ertaş, düzenlenen devir teslim töreni ile görevine resmen başladı.

Yücel Yılmaz, küçükbaş üreticilerin yanında

Balıkesir Kuzusu’nu verdiği desteklerle şehrin en önemli markalarından biri haline getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın da katıldığı törende küçükbaş hayvancılık yapan küçük işletmecilere 550 damızlık dağıttı.

Gençlerin Geleceğine Şekil Veriyor

Balıkesir Gençlik Merkezinde, Kariyer Planlama, CV ve Motivasyon Mektubu Yazma Becerisi ve Etkili Linkedin Kullanımı, Mülakat Teknikleri, İş ve Staj İmkanları, Geleceğin Meslekleri ve Becerileri, Tasarım Odaklı Düşünme ve İnovasyon modüllerinde eğitim alan gençler, gerçekleştirilen sertifika töreninde katıldıkları programdan güzel kazanımlar edindiklerini, gelişimlerine büyük katkı sağladıklarını dile getirip, teşekkür etti.

Mesut Eray: '' Altıeylül'de Güzel Projelere İmza Atacağız''

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Küçük Sanayi esnafını ziyaret ederek, esnafın talep ve önerilerini dinledi. Eray daha sonra Karakaya, Kürse ve Gökçeören’de vatandaşlarla buluştu.

Mesut Eray, Küçük Sanayi esnafını taleplerini dinledi

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Küçük Sanayi esnafını ziyaret ederek, esnafın talep ve önerilerini dinledi. Eray daha sonra Karakaya, Kürse ve Gökçeören’de vatandaşlarla buluştu.

Başkan Yılmaz:" Cumhurbaşkanını bağrına basan Balıkesirliler'e Teşekkür Ederim"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Miting ve Aday Tanıtım Töreni" için geldiği Balıkesir yollarında binlerce vatandaş tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı; miting alanında ise 85 binden fazla vatandaşa seslendi. Coşkulu ev sahipliği için Balıkesirlilere teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Allah’ın izniyle Balıkesir, 31 Mart’ta Gerçek Belediyecilik diyecek” açıklamasında bulundu. 

Burhaniye’de, 6 Şubat Depremi 04:17’de Anıldı

Geçtiğimiz yıl asrın felaketini yaşadığımız 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde olmak üzere 11 ilimizi birden etkileyen iki ayrı, yıkıcı depremler olmuştu. 6 Şubat Depreminin yıl dönümü için depremin olduğu saatte, 04.17’de Burhaniye Cumhuriyet Meydanında anma töreni gerçekleştirildi.

BAÜN öğrencilerine BalBucks sürprizi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın vizyonuyla hayata geçirilen BalBucks, yoğun istek üzerine bir şubesini de BAÜN Çağış Kampüsü’ne açtı. Sömestr tatili dönüşü karşılarında BalBucks’u gören öğrenciler şaşkınlıkları gizleyemedi.

Ak Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray Oldu

  Balıkesir Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkan Adayları Kurtdereli Spor Salonunda yapılan Aday Tanıtım Töreni’nde Balıkesirlilere tanıtıldı. Altıeylül İlçe Belediye Başkan adaylığı için Mesut Eray Başkan Adayı olarak gösterildi.

1709 astsubay YEMİN ETTİ

Astsubay Temel Askerlik ve Astsubaylık Anlayışı Kazandırma Eğitimi Mezuniyet Töreni Yapıldı

Şehre Vefa Kente Atılan İmza

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile eşi Mehtap Yılmaz, gönüllük esasıyla şehrin en önemli vefa hareketi haline gelen Kent Konseyi Şehre Vefa Meclisi’ni kuruluşunun birinci yıldönümünde yalnız bırakmadı. Kuruluşlarının birinci yılına özel, Vefada Fark Yaratanlar Ödül Töreni gerçekleştirildi.

Ören Plajında Yapılan Beton Set Yıkıldı

Geçtiğimiz günlerde Basın ’da çıkan haberlere kayıtsız kalmayan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Ören Sahili, Paprika Beach işletmesinin önünde yapılan ve kıyı kenar çizgisinde bulunan alana izinsiz olarak yapılan beton setlerin tamamı için yıkım talimatı verdi.

AHP Kompleksi birçok şehrin hayali

81 ile örnek olacak şekilde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek faaliyete alınan Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi’ni görenler hayran kalıyor. Birçok gencin, sporcunun ve şehrin hayalini kurduğu dev kompleksi; turnuvalara ve resmi maçlara gelen sporcusundan antrenörüne, velisinden taraftarına kadar 7’den 70’e herkes parmakla gösteriyor.

SITKI ŞEREMETLİ’YE 50. YIL PLAKETİ

10 Ocak Gazeteciler Dayanışma Günü nedeniyle Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen törende mesleğe katkıda bulunanlar plaketler verildi.

Edremit Belediyesi Personel A.Ş. Hizmet Binası Açıldı…

Edremit Belediyesi öz kaynakları ile yapılan, ihtiyaçlara uygun şekilde düzenlenen yeni hizmet binası içerisinde iki meslek odasının da yer aldığı Edremit Belediyesi Personel A.Ş’nin merkez ofisinin açılış töreni gerçekleşti.