Personel Haberleri
SON DAKİKA

Personel Haberleri

BAŞKAN AKIN, 1 MAYIS’TA EMEKÇİLERİN YANINDA

Alın teri döken herkesin yanında yer alan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesir’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü, emekçilerle birlikte kutlayan ilk Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. 1 Mayıs’ın ilk saatlerinde nöbetteki itfaiye personeline gece ziyareti yapan Başkan Akın; Balıkesir’deki 1 Mayıs kortejine katıldı, kadın emekçilerin etkinliğine konuk oldu.

Büyükşehir Ailesi bayramlaşıyor

Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla personeliyle bayramlaşmaya başlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın “Büyükşehir Ailem’le ilk bayramlaşmamız. Hep birlikte güzel bir uyum ve huzurla, Balıkesir için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

ŞEHİR HASTANESİ PERSONEL ALACAK

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Ameliyathane Hemşireliği sınavı yapacak.

“Büyükşehir’e 10 bin yeni personel alınacak”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 20 ilçeye kurmaya başladıkları; BALBUCKS, DGM, NE10, tedavi merkezleri, spor kompleksleri, BALMEK gibi kuruluşlarda çalışacak 10 bin yeni personeli belediye ve belediyenin kendi şirketlerine alacaklarının müjdesini verdi. Başkan Yılmaz, BALBUCKS’ların mayıs ayına kadar tamamlanacağını da söyledi.

Öğrenciler Deprem Tatbikatına Katıldı

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında; Albay Cafer Nuran Oğuz Anadolu Lisesinde, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'nın katılımıyla 630 öğrenci, 47 personel ile deprem tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

AFAD Madencileri Dört Koldan Arıyor

Erzincan’ın İliç ilçesine bağlı Çöpler köyündeki maden ocağı sahasında yaşanan toprak kaymasında kaybolan 9 işçiyi arama çalışmaları devam ediyor. Çalışmalara AFAD, TSK Arama Kurtarma, JAK, PAK, UMKE, madenciler ve sivil toplum kuruluşlarından 2 bin 722 personel katılıyor.

UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ…

Gençler Sabah Namazında Buluşuyor etkinliği çerçevesinde, tüm ilçelerimizde gençlerimiz ve personellerimizin yoğun katılımıyla, 06 Şubat Deprem Şehitlerimiz İçin Dua Vakti programı gerçekleştirildi.

BAŞKAN ORKAN’DAN YILBAŞI MESAİSİ

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, yılbaşı gecesi görev yapan polis, jandarma, 112 Acil Çağrı Merkezi ve belediye personellerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı, işlerinde kolaylıklar diledi.

Fahri Trafik Müfettişleri Bilgilendirildi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Personelleri tarafından Balıkesir’de faaliyet gösteren Fahri Trafik Müfettişleri bilgilendirme toplantıları düzenlendi. 

Emniyet’ten Asayiş, Trafik ve Huzur Uygulaması...

Balıkesir genelinde (87) ekip, (259) personelin katılımıyla Asayiş, Trafik ve Huzur Uygulaması yapıldı 

Edremit Belediyesi Personel A.Ş. Hizmet Binası Açıldı…

Edremit Belediyesi öz kaynakları ile yapılan, ihtiyaçlara uygun şekilde düzenlenen yeni hizmet binası içerisinde iki meslek odasının da yer aldığı Edremit Belediyesi Personel A.Ş’nin merkez ofisinin açılış töreni gerçekleşti. 

Balıkesir İl Jandarmadan Kızılay’a Toplu Kan Bağışı

Balıkesir İl Jandarmasından Kızılay’a Toplu Kan Bağışı Kan bağışının toplumsal bir davranış olması, gelenek haline getirilerek sonraki nesillere aktarılmasının önem arz etmesi ve ülkemizin ihtiyacı olan kan teminine katkı sağlamak amacıyla hareket eden; Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı emrindeki görevli personel, Türk Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Jandarmadan Şok Asayiş Uygulaması

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanması maksadı ile (235) ekip, toplam (790) personelin katılımı ile 22- 23 Kasım 2023 tarihlerinde (İki aşamalı) icra edilen “Şok Asayiş Uygulaması” yapıldı.

Karesi’de Yüksek Sesli Müzik Denetimi

Karesi İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce 23 Kasım 2023 günü 21:00 ile 22:00 saatleri arasında Karesi ilçesinde bulunan cadde, sokak, park, bahçe, meydan, metruk bina veya dinlenme alanları ile benzer yerlerde vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir yaşam sürmeleri, milli güvenlik, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, suç veya kabahatin işlenmesinin önlenmesine yönelik olarak (12) ekip ve (24) personelin katılımıyla Asayiş ve Trafik Huzur Uygulaması yapıldı. Yapılan bu uygulamada; (624) şahıs sorgulandı,  (2) şahsa yüksek sesli müzik yayını yapmaktan idari işlem yapıldı. 1 şahıs suçüstü hırsızlık yaparken yakalan ve gerekli adli işlemlere başlandı. 

Karesi Belediyesi Personeline Afet Eğitimi

Karesi Belediyesi tarafından Güney Marmara Kalkınma Ajansı’na (GMKA) 2023 yılı Teknik Destek Programı kapsamında sunulan ve ajans tarafından başarılı bulunarak destek almaya uygun görülen “Karesi’de Afet Eğitimi” projesinin eğitim çalışması gerçekleştirildi.

Best 2 Bin Çalışanıyla Piknik Yaptı

Yırcalı Holding kuruluşlarından Best A.Ş personeli ve ailelerinden oluşan yaklaşık 2000 kişi geçtiğimiz hafta sonu fabrika kampüsünde düzenlenen piknikte bir araya geldi.

İL MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN MEVLİD KANDİLİ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İl Müftülüğü tarafından Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Palyatif Bakım Servisi ek binasında bulunan hastalara, hasta yakınları ve servis personeline yönelik Mevlid Kandili Programı gerçekleştirildi. İl Müftüsü Sayın Celal Sürgeç'in de katıldığı program dualar, ilahi ve ezgiler eşliğinde gerçekleştirildi.

Chp Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın:‘Belediyelerimiz Çanakkale’deki Yangın İçin Seferber Oldu’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; dün başlayan ve hala devam eden Çanakkale’deki orman yangınıyla ilgili belediyelerin seferber edildiğini açıkladı. CHP’li Akın, “AFAD ile koordineli bir şekilde Çanakkale’deki yangınla mücadele için toplam 40 ağır araç ve 50 personel çalışma yürütüyor. Talep gelmesi durumunda bütün büyükşehir belediyelerimiz yardıma hazır” açıklamasında bulundu.

KARESİ BELEDİYESİ 6 AYDA 20 BİNDEN FAZLA TALEBE CEVAP VERDİ

Karesi Belediyesi’nin Gülen Yüzü ve Sesi olan Beyaz Masa ile İletişim Merkezi personeli vatandaşlarla birebir iletişim kurarak yapacakları işlemlerde ve sorunlarının çözümünde de yardımcı oluyor. 2023 yılının ilk 6 ayında 7 bin 393 kişiye yüzyüze, 13 bin 246 kişiye ise telefon üzerinden destek verildi.

Sındırgı belediye personeline motivasyon pikniği

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Sındırgı belediyesi tarafından dayanışma ve kaynaşmanın arttırılması, yaz sezonunun başlaması ile birlikte belediye bağlı bütün birim personellerinin yer aldığı motivasyon pikniği düzenledi.

Balıkesir Emniyeti Personeli İftarda Buluştu

Türk Polis Teşkilatı'nın 178'inci Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla emniyet personeli ve aileleri için iftar programı düzenlendi. İftara başta Vali Hasan Şıldak olmak üzere kalabalık bir davetli katıldı.

KARESİ AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

İftar programında Karesi Belediyesi personeli ile bir araya gelen Belediye Başkanı Dinçer Orkan, “Biz bir aile olduk. Bu çok önemliydi. Eğer aile olursak her türlü başarıyı elde ederiz. Bizim için bu çok önemliydi ve başardık” dedi.

Altıeylül Ailesi İftarda Buluştu

Altıeylül Belediyesi Ramazan ayı içerisinde personel iftarı düzenleyerek moral depoladı. Gerçekleşen iftara Belediye Meclis üyeleri ve belediyede görev yapan tüm personeller aileleriyle birlikte katıldılar. Her yıl düzenlenen Altıeylül Personel iftarı bu yıl da tüm personelin ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Vali Şıldak Tarihe Önemli Bir Not Düştü

Vali Hasan Şıldak Depremin ardından bölgede görev yapan kamu kurumları ve gönüllü kuruluşların personeli için Valilik tarafından bir iftar programı düzenlendi. Vali Şıldak iftarda yaptığı konuşmayla emeği geçenlere şükranlarını dile getirdi. Şıldak:”Bunları dillendirerek tarihe not düşmeyi önemsiyorum" dedi.

Edremit Belediyesi Kadınlar Gününü Kutladı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan adına Başkan Yardımcısı Tayfun Gerkuş, belediye hizmet binasında görev yapan kadın personele karanfil vererek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

Balıkesir Tek Yürek Oldu

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Balıkesir’den de bölgeye birçok yardım gönderildi. Depremin olduğu günden 25 Şubat tarihine kadar bölgede 2.609 kamu personeli görevlendirilirken özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarından 577 gönüllüyle Balıkesir toplamda 3.186 kişiyle insan gücü desteği sağladı.

Balıkesir’ İn İş Gücü Malatya’ Da

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, belediyenin iş gücünü Osmaniye ve Kahramanmaraş’ın ardından şimdi de Malatya’nın yaralarını sarmak için harekete geçirdi. 300 iş makinesi 500’ü aşkın personel ile enkaz kaldırma çalışmalarını yürütecek olan ekipler bir yandan da Aşevi TIR’ında günlük 15 bin sıcak yemek çıkarıp, yardımseverlerin gıda, giyim gibi ihtiyaç malzemelerini de depremzedelere ulaştıracak.

Karesi Belediyesi Temizlik Ekibi Deprem Bölgesinde

Depremin yaralarını sarmak için seferber olan Karesi Belediyesi, arama kurtarma ekibinden sonra bölgedeki temizlik çalışmalarına destek veriyor. Karesi Belediyesi’nin bir temizlik kamyonu ve personelleri Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde çalışmalara başladı.

Karesi 10 Kişilik Uzman Ekiple Deprem Bölgesinde

Karesi Belediyesi, Türkiye’nin Güney Doğusu’nu etkileyen şiddetli depremlerin yaralarını sarmak için seferber oldu. Deprem bölgesine ulaştırılmak istenen yardımlar için vatandaş ve devlet arasında köprü görevi edinen Karesi Belediyesi, AFAD’in yönlendirmeleri doğrultusunda bölgede eğitimli 10 personeli ile de arama- kurtarma çalışmalarına destek veriyor.

BASKİ Osmaniye için seferber oldu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi deprem bölgesi için tüm gücüyle seferber oldu. Büyükşehir, 313 görevli ve 216 araç ile Osmaniye’de görev yaparken; BASKİ 63 personel ve 43 araç ile arama-kurtarma çalışmalarına destek oluyor.