Uşak Haberleri
SON DAKİKA

Uşak Haberleri

BAŞKAN ORKAN: “KARESİ’DE HER YERDE İZİMİZ VAR”

Kırsal mahallelerin 'köy odası' geleneğini inşa ettiği modern köy konakları ile gelecek kuşaklara aktaran Karesi Belediyesi, yatırımlarıyla ilçeye değer katarken, vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerini ön planda tutuyor. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, “Tarlada izi olanın harmanda sözü olur. Bu yatırımlar bizlerin tarladaki izlerimiz. Bu izleri her kırsal mahallemizde bırakıyoruz” dedi.

KÖTEYLİ KÖY KONAĞI AÇILIŞI

Kırsal mahallelerin 'köy odası' geleneğini inşa ettiği modern köy konakları ile gelecek kuşaklara aktaran Karesi Belediyesi, Köteyli Mahallesi Köy Konağı’nı hizmete aldı. Açılışta konuşan Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, belediye yatırım ve açılışlarının süreceğini söyledi.

KÖTEYLİ KÖY KONAĞI AÇILIYOR

kırsal mahallelerin 'köy odası' geleneğini inşa ettiği modern köy konakları ile gelecek kuşaklara aktaran Karesi Belediyesi, Köteyli ve Aktarma Mahalleleri’nin köy konaklarını açmak için gün sayıyor. İlk olarak 20 Kasım Pazartesi günü Köteyli Köy Konağı hizmete alınacak.

Balıkesirspor Yönetiminden Durum Değerlendirmesi

Balıkesirspor yönetim kurulu Uşakspor maçının ardından uzun bir durum değerlendirmesi yaparak kamuoyuna açıkladı.

Balkes, Uşakspor Maçına Hazır

Balıkesirspor, İsmail Akçay Atletizm Pisti sahasında saat 11.00'de gerçekleştirilen antrenmanla yarın oynayacağı Uşakspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı.

Balıkesir’de FETÖ Operasyonu: 1 Tutuklama

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde KOM Şube Müdürlüğü tarafından FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün deşifre edilmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında tarafından hakkında 6 yıl 15 ay kesinleşmiş hapis cezası sebebiyle aranma kararı bulunan İ.G. isimli şüpheli ortak yapılan çalışma sonucunda yakalandı.

CHP Şoför Esnafının Sesi Olmak İçin Yollara Düşüyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ile Uşak Milletvekili Özkan Yalım TIR’la İstanbul’dan İzmir’e hareket edecekler.