Uyuşturucu Operasyonu Haberleri
SON DAKİKA

Uyuşturucu Operasyonu Haberleri

Uyuşturucu operasyonunda 4 zanlı gözaltına alındı

Ayvalık ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu satan 4 zanlı gözaltına alındı.

Uyuşturucu Operasyonu: Şüpheliler Yakalandı

Sındırgı ilçesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı tespit edilen 4 şüpheli ve araçlarına yönelik operasyonda, yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Operasyon sonucunda bir hassas terazi, metamfetamin maddesi, sentetik ecza hapları ve çeşitli aparatlar bulundu.

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Edremit’te jandarma tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda bir kişi gözaltına alındı. Operasyonda 9 gram metamfetamin, 1 adet av tüfeği, 1 adet cep telefonu ve 11 bin 280 TL ele geçirildi.

Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Yakalandı

Gönen ve Erdek ilçelerinde emniyet ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele çalışmaları sonucunda 2 kişi yakalandı.

Bandırma'da Uyuşturucu Operasyonu

3 Şüphelinin 60 Suç Kaydı Bulundu

HASTA NAKİL ARACIYLA UYUŞTURUCU SEVKİYATI

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü son yılların en ilginç uyuşturucu operasyonuna imza attı.

Şehidimizin Kanı Yerde Kalmdı

Şehit Hakan Telli'nin kanı yerde kalmadı İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda polis memuru Hakan Telli, torbacıların uzun namlulu silahlarla açtığı ateş sonucu şehit olmuştu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hakan Telli'yi şehit eden suç örgütüne yönelik irtibatlı, iltisaklı ve beraber faaliyet gösteren şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendiğini duyurdu.

Altıeylül’de Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı tespit edilen 3 şüpheli yakalandı.

Gönen’de Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Gönen İlçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 4 şüphelinin ikamet adreslerinde arama yapıldı.

Balıkesir’de Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde harekete geçildi.

3 İlçede Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde harekete geçildi.

Burhaniye’de Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde harekete geçti.

7 İlçede Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, 7 ilçede (Altıeylül, Burhaniye, Manyas, Kepsut, Gönen, Havran ve Bandırma) uyuşturucu madde bulundurduğu ve ticareti yaptığı tespit edilen (11) şüphelinin ikamet adreslerine baskın düzenlendi.

İl Genelinde Uyuşturucu Operasyonu: 16 Tutuklama

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ilde uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik olarak 26-31-12/2022-01-01-2023 tarihinde (77) çalışma gerçekleştirdi.

Edremit’te Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir Edremit Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince ilçe genelinde yaklaşan yılbaşı öncesi uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, depolayan veya kullanan şahıs ve gruplara yönelik çalışmalar yapıldı.

Balıkesir’de Kapsamlı Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğün ilde uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik olarak 28-30/11-01-04.12.2022 tarihinde yapılan 66 çalışmada İl merkezi ile Ayvalık, Edremit, Bandırma, Gönen, Sındırgı, Susurluk, Burhaniye ve Savaştepe ilçelerinde 97 şahıs yakalandı.

Ayvalık’ta Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Ayvalık İlçesinde 5 şüphelinin uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edildi.

Balıkesir’de Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Ayvalık Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ve Edremit Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince ilde uyuşturucu madde ticaretini, kullanımını ve sokak satıcılarının faaliyetlerin önlemeye yönelik olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Balıkesir’de Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Ayvalık Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlileri il genelinde uyuşturucu madde ticaretini, kullanımını ve sokak satıcılarının faaliyetlerini önlemeye yönelik olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Balıkesir’de Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Ayvalık, Karesi, Edremit, Gömeç ve Sındırgı İlçelerinde uyuşturucu madde bulundurduğu ve ticareti yaptığı tespit edilen 7 şüpheliyi yakaladı.

Balıkesir’de Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı’nca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Altıeylül İlçesinde örgütlü olarak uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen (19) şüphelinin ikamet adreslerinde arama yapıldı.

Balıkesir’de Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri İl genelinde uyuşturucu madde ticaretini, kullanımını ve sokak satıcılarının faaliyetlerini önlemeye yönelik olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Edremit’te Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir’in Edremit ilçesinde şüpheli şahısların araçlarında aramalar yapıldı. “Uyuşturucu madde imal ve ticareti” suçundan (10) şahıs gözaltına alındı.

Edremit’te Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik engelleme çalışmalarını sürdürüyor.

Bandırma’da Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bandırma İlçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 2 şüpheliyi yakaladı.

Manyas'ta Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, Manyas İlçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen 7 şüphelinin ikamet adreslerine operasyon düzenledi.

EMNİYET UYUŞTURUCU TACİRLERİNE AMAN VERMİYOR

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe vuruyor. Dün İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Balıkesir’de uyuşturucu/uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, depolayan ve kullanan şahıslara yönelik Bandırma’da bir operasyon düzenlendi.