Yatırım Haberleri
SON DAKİKA

Yatırım Haberleri

Deveciler, ilçesine gelen Büyükşehir yatırımını engelliyor

Başkan Yücel Yılmaz’ın, Burhaniye’ye açacağı BALBUCKS’ın seçime kadar açılmaması için alanın önüne engel olarak kamyon çektiren Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, beton atma makinesinin geçmesini engelliyor. Deveciler’e seslenen Başkan Yılmaz “Bir de Burhaniye’ye Büyükşehir Belediyesi ne masraf yapmış, yaptıysa ben istifa ederim demiş. Tabii seçime kalmış 3 gün, sonra zaten bırakacaksın, böyle bahane aramana gerek yok” dedi.

Yücel Yılmaz: Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı

Başkan Yücel Yılmaz; bu güne kadar hayata geçirdiği sayısız hizmet ve yatırımlarla alnı açık yüzü ak bir şekilde hemşehrileriyle bir araya gelerek önümüzdeki 5 yıl içerisinde yapacağı projeleri anlatıyor. Bu güne kadar yaptıklarının, yapacaklarının teminatı olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz “Sürdürülebilir, afetlere dayanıklı, çevreci, üreten ve ürettiğini işleyen bir şehir olarak herkesin imrendiği bir Balıkesir’i, hep birlikte inşa etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Yılmaz" Çevre dostu yatırımlar yeni dönemde de devam edecek

 İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisleri çoğalacak Çevre dostu yatırımlarıyla Balıkesir’i yarınlara hazırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; Zeytinli, Merkez, Güre, Ayvalık ve Avşa’da İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisleri oluşturacaklarını söyledi. Simav Çayı için de seferberlik ilan ettiklerini ifade eden Başkan Yılmaz, 1 yıl içerisinde çözüme kavuşturacaklarını belirtti.

“Bu ekiple BALOSB’ ye yatırımları getirdik. Sırada Altıeylül var.”

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, önceki dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ ın da katıldığı 2. Gündoğan Mitingi’nde Altıeylüllü seçmenlere seslendi. Eray,” BALOSB’ ye yatırımları getiren ekip burada. 1 Nisan’dan sonra da aynı şekilde güç birliği ile Altıeylül’ ü müreffeh bir ilçe yapacağız.” dedi.

"GENÇLERİMİZE YATIRIM, GELECEĞİMİZE YATIRIM"

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Başkan Yücel Yılmaz'ın "Spor Kenti Balıkesir" vizyonu ve liderliğiyle gençlerin geleceğine destek ve katkı sunmak için yatırımlarını sürdürüyor. Edremit Gençlik Merkezi, 35 farklı branşta ücretsiz kültürel, sanatsal ve eğitim programları ile binlerce gencin gelişimine katkıda bulurken, spor alanında da önemli yatırımlar gerçekleştiriliyor.

"BALIKESİR'DE TURİZMİ 4 MEVSİME TAŞIYAN SEYİR KEYFİ!"

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Yücel Yılmaz'ın vizyonu ve liderliğinde Edremit'e yapılan yatırımlar ve turizme katkılar bölgenin istihdam ve ekonomik canlılığını artırıyor.

BÜYÜKŞEHİR, EDREMİT’İN GELECEĞİNİ İNŞA EDİYOR!

BalıkesirBüyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz liderliğindeki Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ), Edremit’in su ve kanalizasyon altyapısını modernleştirmek için 610 milyon TL’lik dev yatırım gerçekleştirdi. BASKİ'nin çevre dostu yaklaşımı ve kaliteli hizmet anlayışıyla yaptığı bu büyük yatırım, Edremit’in geleceğini güçlendiriyor.

Başkan Yılmaz, “5 milyar lira yatırımla 100 milyar liralık değer kazandırdık”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 5 milyar lira yatırımla 100 milyar liralık değer oluşturup şehre yeni 51 fabrika kazandırdığını, yüzlerce iş insanının da Türkiye’de ilk 500’e girmesi yolculuğunda belediye olarak katkıda bulunduklarını açıkladı.

BAŞKAN ORKAN: “KARESİ’DE HER YERDE İZİMİZ VAR”

Kırsal mahallelerin 'köy odası' geleneğini inşa ettiği modern köy konakları ile gelecek kuşaklara aktaran Karesi Belediyesi, yatırımlarıyla ilçeye değer katarken, vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerini ön planda tutuyor. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, “Tarlada izi olanın harmanda sözü olur. Bu yatırımlar bizlerin tarladaki izlerimiz. Bu izleri her kırsal mahallemizde bırakıyoruz” dedi.

Başkan Orkun:"Tükettiğimiz Elektriği Kendimiz Üretiyoruz"

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’ın vizyon projelerinden olan Güneş Enerjisi Santrali’nden (GES) ile belediye kendi tükettiği elektriği karşılıyor. Belediyeye yatırım getirici projeler yaptıklarını söyleyen Başkan Orkan, “Karesi Belediyesi olarak kendi tükettiğimiz elektrik enerjisini kendi kaynaklarımızla, Güneş Enerjisi Santralleriyle üretiyor ve milli ekonomiye katkı sağlıyoruz” dedi.

Başkan Yılmaz "Ayrım yapmadan tüm sporculara destek olduk" 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Amatörün geleceği, Büyükşehir’in desteği” temalı programda; amatör spor kulüp yöneticileri, sporcular, antrenörler ve hakemler ile bir araya geldi. Ahde vefa ödüllerini takdim edildiği programda, Balıkesir’de spora yapılan yatırımlara gıptayla bakıldığı ve Avrupa’da Balıkesir’in adının sıkça anılmaya başlandığı vurgulandı. 

“Eline mikrofon alıp hizmet üretmeyen siyasi olmadık”

20 bin ana arı, 10 binden fazla kovan ve 2 adet fondan kek makinesini hibe alan arı yetiştiricileri, “Her konuda bize yardımcı olan Yücel Başkanımızı Allah başımızdan eksik etmesin, yolu ve bahtı açık olsun. Gözümüz de gönlümüz de Yücel başkanımızla” dedi. Başkan Yılmaz da eline mikrofon alıp konuşan ama eyleme geçtiğinde de hizmet üretmeyen siyasilerden hiç olmadığını vurgulayarak yatırımlarını kat ve kat artırarak çalışmaya devam edeceğini söyledi.

BÜYÜKŞEHİR, BANDIRMA’NIN GELECEĞİNİ İNŞA EDİYOR!

BASKİ, 1 Milyar 30 Milyon TL'lik DEV ALTYAPI YATIRIMIYLA BANDIRMA’YA GÜÇ KATTI!

Karesi'de Gençlere Özel Önem

Gençlerin rahat ve ferah bir ortamda ders çalışma imkanı bulduğu Karesi Millet Kıraathanesi, gençlerin gözdesi. Öğrenciler ev ortamını aratmayan merkezde sınav hazırlıklarını yapıyor. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, gençlere yönelik yatırım ve çalışmalarının süreceğini söyledi. 

Başkan Orkan : “Doğayı ve yeşili Koruyoruz”

Türkiye’nin en çevreci, en temiz, en yeşil ve en sağlıklı kentlerinden biri olmayı hedefleyen Karesi Belediyesi çevre dostu yatırım ve çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, “Karesi Belediyesi olarak; ilçemiz genelinde yürüttüğümüz bütün proje ve çalışmalarda, çevreyi, doğayı ve yeşili korumaya özen gösteriyoruz” dedi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN, GÖNEN’İN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİREN YATIRIMLAR

Gönen’in çehresini değiştirecek bölgenin en fonksiyonel hizmet binasını ilçeye kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, ilçenin kalbi konumundaki hizmet binasının da bulunduğu Cumhuriyet Meydanı’nı sil baştan yeniliyor. 27 Şubat Salı günü hem hizmet binasının hem de yenilenen meydanın açılışı, Başkan Yücel Yılmaz tarafından gerçekleştirilecek.

TSKB’den BEST A.Ş.’ye 25 Milyon Euro Kredi

TSKB - Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, BEST - Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş. ile şirketin yenilenebilir enerji odaklı transformatör test laboratuvarı yatırımını desteklemek üzere 25 milyon Euro tutarında yeni bir kredi anlaşması imzaladı.

Başkan Yavaş Ankara’dan Eli Boş Dönmedi. Gençlik Projeleri Devam Ediyor

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Gençlik yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş gençlerin eğitimine katkı sağlamak ve kötü alışkanlıklardan uzak, ülkesine bağlı bireyler olarak yetişmesini sağlamak, nezih alanlarda vakit geçirebilmelerini sağlamak adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Veysel Eroğlu Balıkesir’de bir dizi temaslarda bulundu.

 Yerel seçimler öncesi Balıkesir’de yaptığı ziyaretlerde Balıkesir’in genel durumu, Balıkesir’e yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında istişarelerde bulunan Önceki Dönem Orman ve Su İşler Bakanı Prof. Dr. Veysel EROĞLU ilk olarak Ak Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir’e ziyarette bulundu. 

BAŞKAN CENGİZ GENÇLİĞE DEĞER KATIYOR

İvrindi Belediyesi her alanda yürüttüğü çalışmalar ile göz doldururken gençliğe yatırım yapmayı da ihmal etmiyor

İvrindi, gelişmeye ve proje şehri olmaya devam ediyor

Son 5 yılda ilçesi İvrindi için gecesini gündüzüne katan Başkan Cengiz “Yücel Yılmaz Başkanımızın da destekleri ile gücümüze güç katarak yatırımları hemşehrilerimiz ile buluşturuyoruz dedi”

Başkan Orkan: “İlklerden Birini Daha Başardık”

Karesi Belediyesi yaptığı yatırım ve yürüttüğü çalışmalarla Balıkesir’de ‘Sıfır Atık Belgesi’ alan ilk belediye oldu. Başkan Dinçer Orkan, “Yenilikçi ve örnek çalışmalarla karşınızda olmaya devam edeceğiz” mesajını verdi.

Toki Pazaryerinde Sona Gelindi

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda yeni proje ve yatırım çalışmalarına devam ediyor. Yeni Mahalle’de (TOKİ) hizmete alınması planlanan kapalı pazaryeri yapımı için çalışmalarda sona yaklaşıldı.

İvrindi Yatırımcıların Tercihi Oluyor

Önceki süreçte “İvrindi Sanayi anlamında adından söz ettirecek” başlığı ile haberlere konu olan İvrindi‘de, Başkan Yusuf Cengiz’in öncülüğünde sanayileşme anlamında somut adımlar atılmaya başladı.

HAVRAN’A 500 MİLYONLUK YATIRIM

Havran’a yaklaşık 500 milyon liralık yatırım yapan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Havran Ovası 2. Kısım Tarımsal Sulama Proje ile Havran’nın sulama kapasitesini 3 bin 37 hektardan 5 bin 904’e çıkarıyor.

Canbey:”Şehrimize Kalıcı Eserler Bırakmaya Çalışıyoruz”

Dr. Mustafa Canbey: “Eser siyaseti anlayışıyla yüzyılda yapılabilecek sayısız yatırımları milleti için 22 yıla sığdıran AK Parti’miz her zaman umudun ve başarının adı olmuştur.” dedi.

KARESİ’DE AÇILIŞLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Karesi Belediyesi’nin yatırımları bir bir açılıyor. Maltepe Mahallesi Semt Spor Sahası düzenlenen tören ile hizmete alındı. Akrobatik basketbol gösterisinin de sunulduğu açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Karesi’de Açılış Baharı

Karesi Belediyesi tarafından yapılan yatırımlar bir bir açılıyor. Son olarak Köteyli Mahallesi Çok Amaçlı Salon açılışını gerçekleştiren Karesi Belediyesi, 2 ay içerisinde 8 yatırımın daha açılışını yapmayı planlıyor.

TÜRKİYE’NİN İLK DALIŞ KÖYÜ BALIKESİR’DE

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Gömeç’te inşa ettiği Dalış Köyü, açılış için gün sayıyor. Türkiye’nin ilk Dalış Köyü’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, hem Balıkesir hem de Gömeç’in ekonomisi için çok kıymetli bir yatırımı daha devreye aldıklarını söyledi.

KÖTEYLİ KÖY KONAĞI AÇILIŞI

Kırsal mahallelerin 'köy odası' geleneğini inşa ettiği modern köy konakları ile gelecek kuşaklara aktaran Karesi Belediyesi, Köteyli Mahallesi Köy Konağı’nı hizmete aldı. Açılışta konuşan Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, belediye yatırım ve açılışlarının süreceğini söyledi.