Gürespor'da Ahmet Taşkan Dönemi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor'da Baş antrenörlüğe kulüpte 5 yıldır Yardımcı Antrenör ve Altyapı Koordinatörü olarak görev yapan Ahmet Taşkan getirildi.

PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’da Baş antrenörlüğe kulüpte 5 yıldır Yardımcı Antrenör ve Altyapı Koordinatörü olarak görev yapan Ahmet Taşkan getirildi. 

Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’da üç yıldır görev yapan Başantrenör Kaan Artun ile yolların ayrılmasında sonra yeni Başantrenör Ahmet Taşkan oldu. 

Gürespor'da Ahmet Taşkan Dönemi

Ferhatoğlu Edremit Belediyespor Kulübü’nden yapılan açıklamada; “Kulübümüzün yeni sezon yapılanmasında yeni Başantrenörümüz Ahmet Taşkan oldu. Yönetim kurulumuzun bugün yaptığı toplantı ve yapılan görüşmelerin ardından 5 yıldır Yardımcı Antrenör olarak görev yapan Ahmet Taşkan Başantrenörlük görevine getirildi. Edremit’imizin yetiştirdiği yeni kuşak antrenörlerden olan 5 yıldır kulübümüzde A takım Yardımcı Antrenörlüğü ve Altyapı Koordinatörlüğü görevini yürüten sevgili Ahmet Taşkan hocamıza yeni görevinde başarılar diliyoruz. Birlikte başarılı bir sezon dileği ile hayırlı olsun” denildi. 

Gürespor'da Ahmet Taşkan Dönemi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN