SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Gündem Özel Yarıyıl Tatiline Girerken, Uzman Görüşleri

Gündem Özel Yarıyıl Tatiline Girerken, Uzman Görüşleri

Vali Şıldak'tan Kar Uyarısı

Meteorolojiden yapılan açıklamalarla bugün akşam saatlerinden itibaren beklenen kar yağışına karşı Vali Hasan Şıldak sosyal medya hesaplarından Balıkesirlilere uyarıda bulundu.

Şehrimizin Sevilen İsmi Hayri Önder Toprağa Verildi

Görev yaptığı Milli Eğitim camiası ve yıllardan beri büyük bir tutkuyla bağlı olduğu Balıkesirspor’un cefakar ve vefakar taraftarlarından olan Fatma Emin Kutvar Anadolu Lisesi çalışanı Hayri Önder bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Dikkat! Dolandırıcılar Milli Duyguları Kullanıyor

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Balıkesir Şube Başkanı Haydar Filiz bir duyuru yaparak kamuoyunu uyardı.

İstişare Günü'ne Büyük İlgi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ‘İstişare Günü’nde vatandaşlarla buluştu.

Manyas Gölü'nde Kaybolan Balıkçı Aranıyor

Geçtiğimiz Pazar günü Manyas Gölü'nde kaybolan balıkçı Osman Arı'yı arama çalışmaları devam ediyor. İnsansız hava araçları da (İHA, Drone) arama çalışmalarında kullanılıyor.

Şehrin Ruhu Buluşmaları Başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, şehirde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ‘Şehrin Ruhu Buluşmaları’nda bir araya getiriyor.

CHP’li Şahin, “Balıkesir Devlet Hastanesine Yine Bütçe Çıkmadı!”

CHP Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Fikret Şahin, Cumhurbaşkanlığı 2022 Yılı Yatırım Programında Balıkesir Devlet Hastanesi’nin 531 milyon lira olan proje tutarından 2022 yılı için sadece 8 milyon lira ayrıldığını belirterek, “400 yataklı Balıkesir Devlet Hastanesi 2017 yılından bu yana yatırım programında. Ancak bugüne kadar hastane inşaatı için bir çivi dahi çakılamadığını gördük. 531 milyon lira proje bedeli belirlenen proje için 2022 yılında toplam miktarın sadece %1,5’i ödenek olarak ayrılmış durumdadır. Böyle giderse Balıkesirliler bu hastanenin bittiği günü göremeyecekler.” dedi.

CHP Şoför Esnafının Sesi Olmak İçin Yollara Düşüyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ile Uşak Milletvekili Özkan Yalım TIR’la İstanbul’dan İzmir’e hareket edecekler.

Vali Şıldak'tan Önemli Uyarı

Vali Hasan Şıldak, salgınla mücadelede hayati önem taşıyan aşıyla ilgili önemli bilgiler verdi.

İl Merkezindeki Trafik sorunları için düğmeye basıldı

Vali Hasan Şıldak başkanlığında, Altıeylül ve Karesi İlçelerinde tespit edilen trafik sorunlarının çözümlerine yönelik yapılacak çalışmaların ele alındığı ‘Trafik Değerlendirme Toplantısı’ yapıldı. 

Ak Parti Balıkesir İlçe Başkanları Toplantısı Yapıldı

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Ocak ayı İlçe Başkanları Toplantısını Balıkesir Öğretmen Evi'nde gerçekleştirdi.

Buzda kayan araç şarampole yuvarlandı; 1 kişi öldü

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde yoldan çıkan aracın takla atması soncu 1 kişi hayatını kaybetti. Kazada, 2 kişi de yaralandı.

Ahmet Akın: "Doğalgazda kademeli tarife sosyal tarife olmalı"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, doğalgazda kademeli tarifeye geçilmesi için BOTAŞ’a yetki veren AK Parti iktidarına sordu: “Bu yasal düzenleme sonrasında doğalgazda indirim olacak mı? Doğalgaza zam yapacak mısınız, yapmayacak mısınız?”

Büyükşehir Meclis Toplantısında Dava Tartışması

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1. Birleşimi dün öğleden sonra geçekleştirildi.

BBB'de memura yüzde 120 sosyal denge zammı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bem-Bir Sen Sendikası ile belediyede çalışan memurların yüzünü güldüren sosyal denge sözleşmesi imzaladı. Sözleşme gereği hiçbir memur ayrımı yapılmaksızın sosyal denge ücreti yüzde 120 artırılarak 2 bin 650 liraya yükseltildi. Başkan Yılmaz, ayrıca memura kumanya yardımı yapılacağını ve 9 bin 50 lirada banka promosyonu verileceğini müjdeledi.  

Mutlu Aydemir:" Dursunbey Doğalgaz'a kavuşuyor"

AK Parti Balıkesir Milletvekili P. Mutlu AYDEMİR yazılı bir açıklama yaparak Dursunbey'le ilgili olarak son gelişme hakkında bilgi verdi. Aydemir:" Beklenen Doğalgaz ilçemize hayırlı olsun" dedi.

Vali Şıldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün Çalışmalarını Değerlendirdi

Vali Hasan Şıldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve İl genelindeki bağlı kuruluşların yöneticileri ve meslek personelleri ile yürütülen ve planlanan çalışmaları değerlendirmek üzere bir araya geldi.

Adil Çelik:" YERSA bölgemiz için gurur duyulacak bir işletme"

AK Parti Balıkesir Milletvekili Av.Adil Çelik’in fabrika ziyaretlerinde bu haftaki durağı Kepsut İlçesi’nde faaliyet gösteren Yırcalı aile işletmesi Yersa oldu. Çelik, ilk olarak fabrikayı gezdi, fabrika hakkında bilgi aldı. Sinan Yırcalı ve Genel Müdür Tacettin Demirsu ile görüşen Milletvekili Çelik daha sonra işçilerle bir araya geldi.

Toplam 2190 haber.