SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Mutlu Aydemir:" Dursunbey Doğalgaz'a kavuşuyor"

AK Parti Balıkesir Milletvekili P. Mutlu AYDEMİR yazılı bir açıklama yaparak Dursunbey'le ilgili olarak son gelişme hakkında bilgi verdi. Aydemir:" Beklenen Doğalgaz ilçemize hayırlı olsun" dedi.

Vali Şıldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün Çalışmalarını Değerlendirdi

Vali Hasan Şıldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve İl genelindeki bağlı kuruluşların yöneticileri ve meslek personelleri ile yürütülen ve planlanan çalışmaları değerlendirmek üzere bir araya geldi.

Adil Çelik:" YERSA bölgemiz için gurur duyulacak bir işletme"

AK Parti Balıkesir Milletvekili Av.Adil Çelik’in fabrika ziyaretlerinde bu haftaki durağı Kepsut İlçesi’nde faaliyet gösteren Yırcalı aile işletmesi Yersa oldu. Çelik, ilk olarak fabrikayı gezdi, fabrika hakkında bilgi aldı. Sinan Yırcalı ve Genel Müdür Tacettin Demirsu ile görüşen Milletvekili Çelik daha sonra işçilerle bir araya geldi.

Mustafa Canbey, TBMM'de yatırımcıları Balıkesir'e davet etti.

“Yatırım arayışında olan tüm firmaları; teknolojiye değer veren, yeşil kalkınma hedefini önceleyen bir OSB olan Balıkesir Organize Sanayi Bölgemize yatırım yapmaya davet ediyorum.” 

BAÜNlü Şampiyon Boksörden, Rektör Prof. Dr. İlter Kuş'a Teşekkür Ziyareti

Milli Boksör ve Balıkesir Üniversitesi Öğr. Gör. Ali Eren Demirezen, Rektör Prof. Dr. İlter Kuş'u makamında ziyaret etti.

Ahmet Akın "Zamlı elektrik vatandaşı çarpıyor"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, elektriğe gelen zamlara ilişkin, “Düşük tarifeden de olsa elektrik parası, katlanarak geldi. Henüz asgari ücretlilerimiz, artan maaşlarını almadan eridiğini gördüler. Emeklilerimiz, memurlarımız aylıklarını almadan elektrik faturalarıyla çarpıldılar” dedi.

BALIKESİR İÇİN SOĞUK VE KAR KAPIDA

Yapılan son değerlendirmelere göre mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalmayla birlikte mevsim normallerinin 3 ila 5 derece altına düşeceği belirtildi.

Toplam 2383 haber.